Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pomozte mi pls s PS2 emulatorem

Od: wicc odpovědí: 2 změna:
Potřeboval bych poradit s ps2 emulátorem vyzkoušel jsem 2 emu ale bez úspěchu , PCSX2 07 a NSX2 08 , pls jestli něco víte tak poraďte , četl jsem sice o vysokých nárocích , ale snad to nebude tak strašný , nebudu si přece kupovat ps2 kvůli 1 hře , je to sice pecka (GOD OF WAR) ale ... předem děkuju za odpověď

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

plaky*
doplnit odpověď
hodnocení

0x

tie dva som skúsil aj ja,ale tiež bez úspechu...nejaké hexadecimal error atď.Keď sa vytvárali prvé emulátory na ps1,mal som podobný problém.Potom som našiel CVGS,naj.emulátor,čo som mal.Nepotreboval nijaký Bios,knižnice dll a pod.Je to len 1 súbor a frčia na ňom všetky hry...

TAKŽE ASI TAK:MAL BY SI NÁJSŤ NIEČO TAKÉ,AKO JE NAPRIKLAD TEN CVGS,ALE CI TO NAJDES...MNE SA TO ESTE NEPODARILO...

plaky*
doplnit odpověď
hodnocení

0x
moj sťahovací program my našiel emulátory na ps2,xbox,n64,gamecube atd...keď chceš,možem ti to poslať na mail,vyskúšaš to a daš my vedet...ale podrobnosti cez mail...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]