Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, v poslední dobou máme problém s reprákama. Někdy jdou někdy ne. Nejdřív jsem si myslela že zástrčka vypadla ze zásuvky ale ted taky nejdou a zkoušla jsem to tam několikrát zastrčit a nic. Čím to může být, elektrika do toho jde, v tom nemůže být problém. Neřeknu kdyby nešly vůbec, včera taky nešli a zničeho nic jo. Myslíte že je třeba někde poškozený drátek, ted mě napadlo.
Jde o značku creativ a repráky jsou to 2.1, cca rok a půl staré.
doplněno 26.02.09 17:50:Už jsem na to přišla, vypadlo to v zadu z počítače, ale nevím kam to strčit nikam to nepasuje. Poraďte
Nejdřív bych ty repráky zkusil na jiném počítači, nebo třeba s discmanem. A k počítači bych zkusil připojit jiné repráky, nebo sluchátka, jestli budou problémy stejné.
Jak už jsem doplnila všimla jsem si že to vypadlo z PC ale nevím kam to zapojit. Asi jsem blbá ale já to tam nenašla. Anito nikam nepasuje.
Už jsem to našla zasunula ale stejně to nejde. Ještě od těch repráků vede jeden drát s takový silnější. V PC je zapojeno něco jak banánek do té zelené zdířky. Ten druhý je tam taky třeba?
Ne ten nemyslím, v zásuve to je přes subwoofer. Z toho jednoho repráku vede ten banánek co je v PS a ještě jeden drát ten má silnější to zakončení a takové malé výstupky.
ne ne , dálkové ovládání to nemá.Asi jsou ty bedny v pr... Poslední dobou to občas nešlo, ale zas když to šlo tak nevynechávaly.
Na fotce je ten druhý drát, co vede od repráku, ale není nikde zasunutej. PAtří tam taky?
Ten konektor nemá být volný - patří do toho subwooferu, přes něj je vedené vše (elektrika, přpojení do PC a k repráku). Toto mě nenapadlo. Ted vše jede. Jinak díky za rady.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.