Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Netflix zadarmo

Od: twix* odpovědí: 9 změna:

Je dovolené si udělat Netflix na měsíc a po měsíci si udělat nový účet zase zdarma na měsíc?

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Zakázat vám to nikdo nemůže, ale po měsíci už vám to i na novém účtě sebere prachy. Takhle chytrej by uměl být každý.

Ale lze měnit poskytovatele TV. Měsíc Netflix, měsíc Lepší TV, měsíc Kuki atd. A pak už nezbyde než platit.

hodnocení

1x

Kvůli podobným vykukům to teď zrušili, takže žádný trial tam není...

hodnocení

1x

Ty musíš být ale socka, když řešíš jak ušetřit blbý 2 stovky měsíčně. A i kdyby to šlo, fakt by tě bavilo se furt registrovat znova? A přijít o vlastní filmové seznamy, nabízení podobných filmů podle preferencí atd...

twix*
hodnocení

ne ale rodiče mi berou peníze ze sirotčího

hodnocení

0x

Co sem četl, tak Netflix na 30 dní zdarma už není

filmtoro.cz/...

Netflix už bohužel nenabízí vyzkoušet si službu na měsíc zdarma. Dříve byla možnost mít prvních 30 dní zdarma jako zkušební dobu, ale podobně jako v dalších státech, už ani v Česku se tato možnost aktuálně nenabízí.

hodnocení

0x

Teoreticky ano, ale Netflix si to hlídá, takže i když založíte nový účet pod novým emailem, tak si peníze normálně strhne.

Nemluvě o tom, že tuhle možnost nedávno zrušili.

iz*
hodnocení

0x

Co znamená: "rodiče mi berou peníze ze sirotčího" (čí rodiče a míníte sirotčí důchod)? Víte, že sirotčí důchod má sloužit především k úhradě nákladů na živobytí, bydlení, ošacení, studium, apod. > že to není "kapesné"?

Ne není a nebylo to dovolené a v poslední době už není ani ten první měsíc zdarma.

doplněno 29.04.21 21:21:

@Twix > v jiné otázce píšeš, že ti je 12 let. Obávám se, že ve svém věku ještě nemáš představu, co obnáší domácnost, jídlo, oblékání, pomůcky do školy a spousta dalších věcí > "rodiče" tvůj sirotčí důchod nepoužívají "pro svou potřebu" .

twix*
hodnocení

ale něco by měli dát na mě ani na to studium mi nadávají jenom si to vezmou a mají to pro svojí potřebu

Ve dvanácti si snad ani ještě nemůžeš Netflix založit. Potřebuješ na to paypal nebo kartu, i když chceš jenom trial. A ty asi stejně nemáš.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]