Ty musíš být ale socka, když řešíš jak ušetřit blbý 2 stovky měsíčně. A i kdyby to šlo, fakt by tě bavilo se furt registrovat znova? A přijít o vlastní filmové seznamy, nabízení podobných filmů podle preferencí atd...
Netflix už bohužel nenabízí vyzkoušet si službu na měsíc zdarma. Dříve byla možnost mít prvních 30 dní zdarma jako zkušební dobu, ale podobně jako v dalších státech, už ani v Česku se tato možnost aktuálně nenabízí.
Co znamená: "rodiče mi berou peníze ze sirotčího" (čí rodiče a míníte sirotčí důchod)? Víte, že sirotčí důchod má sloužit především k úhradě nákladů na živobytí, bydlení, ošacení, studium, apod. > že to není "kapesné"?
Ne není a nebylo to dovolené a v poslední době už není ani ten první měsíc zdarma.
doplněno 29.04.21 21:21:
@Twix > v jiné otázce píšeš, že ti je 12 let. Obávám se, že ve svém věku ještě nemáš představu, co obnáší domácnost, jídlo, oblékání, pomůcky do školy a spousta dalších věcí > "rodiče" tvůj sirotčí důchod nepoužívají "pro svou potřebu" .
twix*
ale něco by měli dát na mě ani na to studium mi nadávají jenom si to vezmou a mají to pro svojí potřebu
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.