Před pár lety jsem při surfování na Google play narazil na aplikaci, která dokázala upozornit na přiblížení se k místu zájmu. Nainstaloval, prohlédl, smazal. Teď to nemohu najít. Příklady : jistá prodejna nabízí zajímavé zboží... od Franty by bylo vhodné vyzvednout zapůjčenou věc... 1. Není tam třeba okamžitě nutné jet, je to z ruky, nemám zrovna čas a pod. 2. Tak snad až budu mít časem cestu okolo. 3. Jel jsem už třikrát okolo, a zase se zapomněl zastavit... Klasika, poznáme to mnozí! Pokud se pamatuji, dala se nastavit určitá vzdálenost, či okruh, ve kterém apka při jízdě kolem na blízkost toho místa upozornila. Kdo ví, kdo používá? Díky!
Nevěděl jsem, že to existuje. Dík za tip. Zadal jsem vyhledávání proximity reminder apk a vyplivlo mi to Task nearbi... Druhá obrazovka u popisu funkce odpovídá tvému zadání tak by to mohlo být ono.
Teda abych to zas nepřechválil. Aplikace v základním nastavení funguje ale ve chvíli kdy chci změnit vzdálenost od cíle nebo zvuk upozornění tak mě odkáže na placenou verzi. Kdo si vystačí s přednastaveným zvukem a 75m od cílového bodu s tím, že může nastavit vlastně jen popisek, proč chtěl upozornit, ten platit nemusí ale jinak je to v podstatě demo verze.
Naprosto běžná funkce navigačních aplikací. Většinou se dá nastavit vzdálenost od cíle a zvuk který se má zahrát. Často i několikrát - takže se dá nastavit například 100m a pak třebas 25m. Používám běžně a často.
Bylo by vhodné konkrétně jmenovat takovou navi aplikaci, upřesnit položku, ve které se to dá nastavit. Případně pár snímků displeje. To by byla konkrétní pomoc, kterou mohu hodnotit! Půjde to? Díky... Ta samá zkušenost jako @totak...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.