Nejste přihlášen/a.
Může mi někdo prosím poradit,jak stahovat z rapidshare?Zkoušel jsem to přes Firefox doplňky R down a nějak se nadaří.Díky
Vyberieš si čo chceš stiahnuť - skopíruj si link do riadku prehliadača a Enter. Hodí ťa na stránku Rapidshare, zvoľ free user, počkaj kým skončí odpočítanie sekúnd a ukáže sa tlačítko Download. Pri druhom sťahovaní, ak ide hneď za prvým je odpočítavanie dlhšie kým sa ti ukáže tlačítko Download. Ak chceš obísť tieto čakacie doby a aj sťahovať rýchlejšie, tak si musíš priplatiť - reklama je na ich stránke.
2hangar -
neviem prečo mi vykáš (bratia slováku ...) - a odkiaľ ty vieš aké má on pripojenie, a odkiaľ vieš aké mám pripojenie ja? Ale v jednom máš pravdu, nemám zdieľanú IP adresu. Zaplatil som jednorazovo za to (asi) 100Sk, odvtedy bez problémov. A okrem iného aj rapid funguje ako som písal vyššie. Ale tie tvoje linky si prezriem, možno sa niečo zíde.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.