Nejste přihlášen/a.
Píšu nový dotaz, předchozí mi nebylo dovoleno doplnit. V informacích o toms taženém QR je napsáno nákupy v aplikace 39,90. Co jsou nákupy, nechci nic nakupovat, čtečku jsem si stáhla pouze z důvodu, abych měla v mobiluQR kod za očkování, pokud by snad byl vyžadován pro cestování. Chápu dobře, že v tomto případě nejde o nákup a ten platící nákup je takový kdybych s ním třeba platila v Amazonu apod. Děkuji moc za bližší vysvětlení
Děkuji moc, akorát bych ještě ráda věděla co znamená obrázek v pdf, kod jsem si ofotila a mám ho ve fotkách, díky
Vidíte tady ve formuláři možnost vložit obrázek? Proč to neuděláte? A nevložíte jej?
Já bych také rád ...
Ten QR kód sem samozřejmě vkládat nemusíte jak píše ladis. Hlavně ho nedávejte na net. Ten je jen váš.
Nejspíš to znamená, že jste si stáhla placenou verzi aplikace, která chce při prvním použití zaplatit tuto částku, aby se dala používat. Okamžite ji odinstalujte a stáhněte si jinou, která má v popisu výslově napsáno, že je zadarmo (Free).
Existuje spousta kvalitních QR čteček, které jsou zadarmo, není třeba za to platit.
Zkuste nám sem napsat, co přesně to máte za aplikaci? Pokuste se dát odkaz. Nebo přepište přesný název a pokud možno i autora.
Znamená to třeba, že můžeš dobrovolně autorovi přispět na kafe za to, že naprogramoval aplikaci, kterou zdarma používáš.
Nevím nakolik to je v android světě rozšířené, jeho uživatele nejsou ochotní moc platit, natož pak dobrovolně někomu přispět. Takže tam to bývá vynucené stylem zaplať, nebudeme zobrazovat reklamy. Neboli něco za něco.
vy asi budete seniorka, tak mi poraďte, na co tu čtečku QR kódu vlastně potřebujete!?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.