Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co znamená nákup v aplikaci QR kodu?

Od: aja1946® odpovědí: 11 změna:

Píšu nový dotaz, předchozí mi nebylo dovoleno doplnit. V informacích o toms taženém QR je napsáno nákupy v aplikace 39,90. Co jsou nákupy, nechci nic nakupovat, čtečku jsem si stáhla pouze z důvodu, abych měla v mobiluQR kod za očkování, pokud by snad byl vyžadován pro cestování. Chápu dobře, že v tomto případě nejde o nákup a ten platící nákup je takový kdybych s ním třeba platila v Amazonu apod. Děkuji moc za bližší vysvětlení

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x
V popisu žádné free být nemusí. Nákupy v aplikaci znamená, že je v aplikaci MOŽNOST zakoupit si nějaké doplňky či verzi bez reklam. Rozhodně nemusíte mít obavy, že by vám to samo strhlo nějaké peníze nebo byla aplikace sama o sobě placená.
Máte vůbec v googlu nastavenou platební kartu, že se tak bojíte, abyste náhodou něco nezaplatila? Jestli je, strach je fakt zbytečný.
Ještě dodám, že na to, abyste v mobilu mohla mít QR kód nepotřebujete QR čtečku. Tu naopak potřebuje ten, kdo by ten QR kód chtěl číst. Vy se prokážete jen kódem, který je ve formě obrázku/PDF souboru...
doplněno 27.04.21 15:30: Oprava: Jestli NE, strach je fakt zbytečný.
hodnocení

Děkuji moc, akorát bych ještě ráda věděla co znamená obrázek v pdf, kod jsem si ofotila a mám ho ve fotkách, díky

ladis*

Vidíte tady ve formuláři možnost vložit obrázek? Proč to neuděláte? A nevložíte jej?

Já bych také rád ...

kicune*

Ten QR kód sem samozřejmě vkládat nemusíte jak píše ladis. Hlavně ho nedávejte na net. Ten je jen váš.

Tam je lomítko, tedy že to máte buď jako obrázek, nebo dokument v PDF. Ve vašem případě tedy ten obrázek.

kicune*
hodnocení

1x

Nejspíš to znamená, že jste si stáhla placenou verzi aplikace, která chce při prvním použití zaplatit tuto částku, aby se dala používat. Okamžite ji odinstalujte a stáhněte si jinou, která má v popisu výslově napsáno, že je zadarmo (Free).

Existuje spousta kvalitních QR čteček, které jsou zadarmo, není třeba za to platit.

doplněno 27.04.21 15:14:

Zkuste nám sem napsat, co přesně to máte za aplikaci? Pokuste se dát odkaz. Nebo přepište přesný název a pokud možno i autora.

hodnocení

Mám to stažené a funguje,načtený kod se ukaže včetně webové stránky z IZIS (potvrzení o očkování) to a nic jsem nezaplatila. Jde o verzi čtečka QR kodu 2.6.9-L teacaps z obchodu play...

kicune*

A nemá v názvu slovo "Pro"? Nejde vám sem vložit odkaz na tu aplikaci na Google Play?

ladis*
hodnocení

0x

Znamená to třeba, že můžeš dobrovolně autorovi přispět na kafe za to, že naprogramoval aplikaci, kterou zdarma používáš.

Nevím nakolik to je v android světě rozšířené, jeho uživatele nejsou ochotní moc platit, natož pak dobrovolně někomu přispět. Takže tam to bývá vynucené stylem zaplať, nebudeme zobrazovat reklamy. Neboli něco za něco.

vy asi budete seniorka, tak mi poraďte, na co tu čtečku QR kódu vlastně potřebujete!?

hodnocení

0x

Nedávno: poradte.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]