Nejste přihlášen/a.
Dobrý den.
Prosím někoho aby mi srozumitelně poradil (jelikož jsem laik),jak můžu odinstalovat z pc Windows 7 úplně "Yandex Mail".Věřím,že se mi někdo ozve s konkrétní radou,abych se toho Yandex Mailu již konečně zbavil. Děkuji a přeji všem kdo si toto čte,hezký den.
Pokud to chápu správně, k mailu se jen přihlašujete, ten se v PC neinstaluje. Pokud máte v PC nějakého mailového klienta, můžete z něj tento mail odstranit a více ho nepoužívat. Případně pak zkusit na portálu Yandex zrušit. Ale pokud mail nebudete používat, většinou ho provozovatel po čase sám zruší.
Zdravím. Pokud to dobře chápu, tak všechny účty do služeb na Yandexu jsou společné, sdružuje je Yandex ID.
Postup ke smazání účtu je zde: yandex.com/...
případně český překlad: translate.google.com/...
Zjednodušeně jde o to, přihlásit se na Yandex ID, přejít do správy účtu (Account management) a někde dole by měl být odkaz s funkcí smazání účtu (Delete account).
Poté co účet úspěšně smažete, se k němu nesmíte minimálně 6 měsíců pokoušet přihlásit, ani ho jinak použít, např. v emailovém klientovi. Protože pak by došlo k jeho "oživení"a musel byste ho mazat znovu. Po 6ti měsících bude účet definitivně smazán.
Pokud chcete opravdu smazat jen mail, tak zkuste hledat nějaké odpojení od služby Yandex ID. Případně zrušit celý Yandex účet a založit si nový.
Zdravím Vás.
Děkuji za odpověď. Nenapsal jsem dotaz asi moc srozumitelně.Hlavně z toho důvodu,že jsem přes PC laik,jak jsem ostatně již napsal,no a jako laik tyto věty tady také tímto způsobem píši.Já jsem se před časem registroval z určitého důvodu na webu Yandex.com. No a později jsem si provedl na Yandex doplňkové přihlášení na Yandex Mail,jelikož mi to bylo na Xandexu nabízeno.Až později jsem zjistil,že z toho mít mail také mimo Google i na Yandexu žádné výhody neplynou a tak nyní prostě usiluji o zrušení mailu na Yandexu a nechám si jej pouze na Google.Jinak registrace na samotném Yandexu,jak jsem zjistil má proti Google určité výhody,nebudu to tady nijak rozvádět.Jen co jsem si tak přečetl na internetu,tak se píše o tom,že Google pomalu ale jistě přestává být na internetu primární a že jej Yandex začíná pomalu překonávat a tlačí se na první místo v celosvětovém měřítku. A musím za dobu co jsem na Yandexu přihlášený uznat to,že jako vyhledávač opravdu již teď Google předčí.
Píšete mi o nějakém mailovém klientovi,já tedy vůbec nevím o co se jedná,navíc jsem dost frustrován z toho,že na tom Yandex Mailu,je vše v ruštině,nebo v angličtině a já rusky umím tedy trochu ale anglicky vůbec.No a navíc mě vadí,ž některé stránky naYandex Mailu mě nejdou vůbec překládat do češtiny.Něco prostě jde a něco vůbec.Toto mě v tom mailu vadí nejvíce.proto se ho chci zbavit.No a jak píšete o tom,že pokud mail nebudu delší dobu používat,že ho potom provozovatel sám zruší,tak u Yandex to zřejmě neplatí,protože tohle jsem již před časem zkoušel (mám Yandex cca 3 roky) a nezabralo to.Mail mi jde pouze jen odhlásit,ale já bych potřeboval jeho,jak bych to nazval,deregistraci.A o to mi jde.
Ono někde v nastavení toho mejlu určitě bude nějaká položka která povede na jeho zrušení. Ale i když mi ruština nedělá problémy, Yandex občas používám, tak se mi opravdu nechce si tam definovat mejlovou adresu jen proto abych pak našel jak ji zlikvidovat.
Proto bych vám radil - vykašlete se na to, prostě tam tu mejlovou adresu máte, že ji nepoužíváte ničemu nevadí - peníze to nestojí.
Zdravím Vás arne1.
Omlouvám se,že odepisuji o pár dní později.Měl jsem problém s pc.
Máte pravdu,neměl jsem si tenkrát k Yandexu ten mail přidávat,moje chyba.Samozřejmě,že bych se rád ,jak píšete"vybodl" na ten ruský mail a klidně jej nechal dál na Yandex,jenže... on mi dělá problémy v tom,že se mi objeví vždy jako primární např.místo e-mailu co mi třeba firma,kde jsem si objednal určité zboží poslala!.Např,objednám si nějaké zboží a přijde mi od té firmy zároveň mail,který jim musím nejprve odeslat.Normálně,když jsem ještě ten Yandex ruský mail nemíval,tak jsem na ten dodavatelský mail od firmy co mi to zboží nabízelo,jen klepl,a mail se mi normálně otěvřel,já jej vyplnil a odeslal. Teď co mám ten ruský mail na Yandex,tak po klepnutí na ten dodavatelský se mi vždycky otevře jen ten ruský mail,což já nepotřebuji,protože je mi na nic a jen mi zabraňuje klepnout na te správný-dodavatelský,který tam pochopitelně není,protože je tam ten ruský mail! To samé se mi děje když mi přijde jakýkoliv jiný e-mail,který ,který mi poslali na moji odpověd pro ně. Ale to se mi děje pouze se všemi e-maily úředními a různými dodavatelskými.Běžných e.mailů od lidí, kámošů a přátel se to netýká,tam se mi ten Yandex ruský mail vůbec nevnucuje!
Proto se velmi nutně potřebuji tohoto ruského Yandex mailu zbavit.Samotného Yandexu ne,protože je lepší jak Google.
Doufám,že jsem Vám to popsal dosti srozumitelně,aby jste pochopil,proč se tak nutně potřebuji s tímto problémem vypořádat a velmi rád bych našel prostřednictvím "Poraďte.cz" někoho,kdo by to uměl vyřešit.
Přeji Vám hezký den. Bořek.
Jestli je to nějaký klient nebo jiný program/nastavení proghlížeče apod., tak AdwCleaner by si s tím měl poradit.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.