Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Z PDF doDOCX

Od: alexis11 odpovědí: 4 změna:

Ahoj, tahle otázka tady už určitě už padla ale já se potřebuju zeptat trochu konkrétněji. Škola nám poslala papíry, které máme posílat na praxe. Je to v pdf-ku a jsou tam kolonky na vyplnění jako moje jméno, třída... a než to pošleme, tak to musíme vyplnit. Já ale nevím jak. Znám ty stránky, kam vložím dokument a oni mi ho hodí do jiného formátu, po převedení tam už ale není logo školy a já to bez něj poslat nemůžu. Nenapadá vás něco? Jedině, že bych si to vytiskla, vypsala kolonky a ofotila, nevím ale, jak se skenuje, takže bych byla moc ráda, kdyby někoho něco napadlo.

Díky, hezký večer. Alex :)

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ladis*
hodnocení

2x

Stáhni si Acrobat zdarma jak pro windows tak pro mobilní zařízení, V obou případech lze vyplňovat a na mobilním zařízení lze rovnou i podepisovat...

zřejmě otevíráš PDF v browseru a tam vyplňovat většinou nejde. Ale i třeba mobilní Dropbox už dávno vyplňovat umí

hodnocení

0x
Acrobat má funkci vyplnit a podepsat takže nic z formátu do formátu převádět nemusíš. Jestli nemáš acrobat najdi si v prohlížeči"vyplnit pdf online" a vylezou ti stránky kde načteš dokument vyplníš podepíšeš vložením obrázku svého přefoceneho podpisu a zadáš email na který ti to přijde hotové.

alexis11
hodnocení

Děkuju mooc, jdu to zkusit

hodnocení

0x

Pdf otevřete rovnou ve wordu (pravým tlačítkem->otevřít v progamu...), otevřený soubor, pak Uložíte jako... (jen s jinou koncovkou)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]