Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Flashdisk a přehrávání v autě

Od: tomnoody* odpovědí: 2 změna:

Přeji hezký den a žádám o radu

hudbu staženou Free Yotube convert mp3 ,uloženou na flash mi nejde v autě přehrávat./Mám windows 10/

Předchozí hudbu stahovanou ještě s windows 7 přehrávalo v pohodě.V čem dělám chybu?

Děkuji Luboš

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Ono nejde ani tak o to, jaký widle máte na počítači nainstalovaný, jako spíše o to, jaké parametry mp3 daný přehrávač požaduje Holt - v nouzi nejvyšší přečti návod nejbližší *smich*

Já to řešil taky ve služebáku, některé audioknihy to nechtělo přehrávat a v návodu jsem našel, co to chce. Pak stačí FormatFactory, kde se dá daný soubor zkonvertovat na dané parametry

Flashdisk a přehrávání v autě

hodnocení

1x
Může být i ze autorádio nemá rádo speciální znaky ve jménu souboru či adresářovou strukturu. Nebo je tam nějaký jiný nez zvukový soubor který to může zkoušet otevrit. Příčin může hodně... Nebo moc velký usb disk, nepodporovány souborový systém...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]