Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaký PC zvolit?

Od: jirkus* odpovědí: 11 změna:
Dobrý den, pomohl by mi někdo složit dostupný Herní PC, třeba na czc nebo alze do ceny 30 000,- původně jsem si chtěl koupit tento alza.cz/... a na czc právě nebylo dostupné nic. Jeden člověk mi před časem doporučil radši tento alza.cz/... který nebyl vůbec skladem nyní je co myslíte mám ho vzít nebo si radši připlatit a vzít radši s lepší grafikou např. alza.cz/... nebo na czc ty hall 3000?

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jm
hodnocení

2x
Herní do 30 neexistuje v pravém smyslu slova. Do herního se kupuje grafika od 40tis nahoru
clovicekdoma

Takže 3080 nebo 3090 nic jiného není herní grafika?

jm
Spíš bych se zeptal, jaký máte monitor
clovicekdoma

27 QHD 165hz

jm
Tak to stačí ten poslední za 40

clovicekdoma
hodnocení

2x

V tuhle chvíli je blbá doma co se týče grafik i v sestavách sou předražený a ty obchody toho využívaj. Ta RTX 2060 už moc smysl za tuhle cenu nemá. Co se týče procesoru tak v těhle sestavách asi nenajdete žádnej podřadnej tak aby to nefungovalo.

Hodně záleží v jakým rozlišení budete hrát ve FHD budou stačit i ty počítače za 30k

jirkus*
hodnocení

Ok mám myslíte tedy že mám vzít na té alze nebo czc nebo to bude celkem asi jedno za těch 40 000. Monitor také nemám vzal bych asi nějaký 24 - 27 palcový ještě uvidím.
jirkus*
hodnocení

Nevím právě jaký ten PC vybrat když se v tom vůbec nějak nevyznám.

jirkus*
hodnocení

Tak jsem teďka koukal a na czc mají pouze RTX 2060 atd vyšší ne tudíz na alze neporadíte tedy někdo jaký zvolit mezi těmi 6 tady ty 2 dole nedostupné.

alza.cz/...

Nejspíše asi tento že? - alza.cz/...

clovicekdoma

a v jakém rozlišení chceš hrát ty hry už víš? Ono je v tom docela rozdíl.

Ten poslední Gamebox je nejlepší z tohohle výběru , nicméně nepoznáš z toho co je uvnitř za střeva. Pokud si vybíráš počítač za tuhle cenu už bych ovažoval o nějakém prodejci co staví na zakázku. Dražší to bude jen o něco a budeš mít jistotu , že to bude otestované a sestavené dle tvého přání. Řada z nich poskytuje také nadstandartní servis.

jirkus*
No nepotrebuju v nějak velkém rozlišení jen aby se mi nesekaly hry a tak , stejně na hraní není tolik času když se chodí do práce atd. Např. hraji Ark survuval Evolved tam bych chtěl hrát na plné detaily třeba.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]