Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, chci si koupit sluchátka s mikrofonem a nevím,
1. jestli je lepší koupit taková, která mají jeden jack, nebo dva jacky. Aktuálně mám sluchátka, která mají dva jacky a používám na ně redukci. Na notebooku mám jen jednu zdířku s obrázkem sluchátek, ale při použití redukce fungují jak sluchátka, tak mikrofon. Možná ale budu používat i jiný notebook, který bude mít zdříky dvě. Bojím se, že když si koupím sluchátka s jedním jackem a strčím je do díry pro sluchátka, nebude fungovat mikrofon, a naopak. Chtěl bych zkrátka ten univerzálnější konektor.
2. U drátových sluchátek jsem našel, že ve sluchátkách je nabíjecí baterie. Jak v nich může být baterie? Proč nefungují bez baterie, když jsou po celou dobu fungování zapojené v počítači?
Děkuij.
Co se týká pouze notebooku a počítače, tak bude asi nejuniverzálnější připojení pomocí USB. Pak je možné přemýšlet o drátovém, ale i bezdrátovém provedení.
CO se týče druhé otázky ohledně baterie, můžete dát odkaz na ty sluchátka? Samotného by mě to zajímalo.
Děkuji za odpověď. Tady je odkaz na sluchátka:
Sluchátka na USB nechci, protože jsem četl, že stačí aktualizace windows nebo něco podobného a sluchátka už nebudou fungovat. Chtěl bych připojení přes jack, protože je jednoduché a sluchátka budou fungovat vždycky.
Ano jak už píší předřečníci, baterie je chyba v popisu na Mall.cz Drátová sluchátka baterii ke své běžné činnosti nepotřebují.
Za spoustu let používání USB sluchátek jsem se nesetkal s problémem, který popisujete. Ale je to čistě na vašem rozhodnutí, jestli nechcete USB, můžete bez větších potíží používat i sluchátka s dvěma jacky. Ovšem občas s potřebou redukce. Či oblézání bedny zezadu, protože některé PC skříně nemají vstup pro mikrofon na front panelu, což by u USB odpadlo, protože USB má každá normální skříň zepředu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.