Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Sluchátka – dvě otázky

Od: kmet odpovědí: 5 změna:

Dobrý den, chci si koupit sluchátka s mikrofonem a nevím,

1. jestli je lepší koupit taková, která mají jeden jack, nebo dva jacky. Aktuálně mám sluchátka, která mají dva jacky a používám na ně redukci. Na notebooku mám jen jednu zdířku s obrázkem sluchátek, ale při použití redukce fungují jak sluchátka, tak mikrofon. Možná ale budu používat i jiný notebook, který bude mít zdříky dvě. Bojím se, že když si koupím sluchátka s jedním jackem a strčím je do díry pro sluchátka, nebude fungovat mikrofon, a naopak. Chtěl bych zkrátka ten univerzálnější konektor.

2. U drátových sluchátek jsem našel, že ve sluchátkách je nabíjecí baterie. Jak v nich může být baterie? Proč nefungují bez baterie, když jsou po celou dobu fungování zapojené v počítači?

Děkuij.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

kicune*
hodnocení

0x

Co se týká pouze notebooku a počítače, tak bude asi nejuniverzálnější připojení pomocí USB. Pak je možné přemýšlet o drátovém, ale i bezdrátovém provedení.

doplněno 26.04.21 00:31:

CO se týče druhé otázky ohledně baterie, můžete dát odkaz na ty sluchátka? Samotného by mě to zajímalo.

kmet
hodnocení

Děkuji za odpověď. Tady je odkaz na sluchátka:

mall.cz/...

Sluchátka na USB nechci, protože jsem četl, že stačí aktualizace windows nebo něco podobného a sluchátka už nebudou fungovat. Chtěl bych připojení přes jack, protože je jednoduché a sluchátka budou fungovat vždycky.

kicune*

Ano jak už píší předřečníci, baterie je chyba v popisu na Mall.cz Drátová sluchátka baterii ke své běžné činnosti nepotřebují.

Za spoustu let používání USB sluchátek jsem se nesetkal s problémem, který popisujete. Ale je to čistě na vašem rozhodnutí, jestli nechcete USB, můžete bez větších potíží používat i sluchátka s dvěma jacky. Ovšem občas s potřebou redukce. Či oblézání bedny zezadu, protože některé PC skříně nemají vstup pro mikrofon na front panelu, což by u USB odpadlo, protože USB má každá normální skříň zepředu.

hodnocení

0x

Baterie bude chyba, ostatní prodejci ji neuvádí.

hodnocení

0x
Na mall mají chybu, bakterie NENÍ, přímo výrobce nic o baterii nepíše sennheiser.cz/... a nejlépe sluchátka se dvěma jacky..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]