Nejste přihlášen/a.
Zdravím Vás všechny,
chtěl bych poradit jestli někdo nevíte jak se jmenuje program, který by mě upozornil na příchozu email tak, že se mi na obrazovce objeví například velká obálka a u toho nějaky zvuk. Tak jak to bývá např. v amerických filmech. Nebo i ted v českém filmu "Líbáš jako Bůh". Zkoušel jsem hledat na netu ale nemohl jsem nic najít. Předem děkuji... S pozdravem Dalibor
doplněno 26.02.09 16:19:Děkuji moc Všem
. ... Ale myslel jsem program... prostě at mi to ukažu téměř přes celý monitor... nějakou velkou obálku. Prostě uprostřed monitoru mi vyletí obálka.. a u toho zvuk.. prostě že mi přišla pošta. Určitě to znáte z těch amer. filmů. I v Eurotripu to myslím bylo.
0x
Jmenuje se to pošťák, (u seznamu) ,ale víc nevím,nastavoval mi to syn.Až se vrátí domů,řeknu mu ať Vám sem písne.
0x
je to Pop Tray v.3.2,lze stáhnou z netu a je dostupná v češtině.Příchod pošty oznamuje libovolným zvukem/dle nastavení/ a ikonou v oznamovacíí oblasti.
PopTray jsem ti nabízela už nahoře, součástí programu už by čeština měla být (někde v Možnostech-Options)
jinak domovská stránka programu
češtinu najdeš tady: (pokud v programu není)
Instalace češtiny:
- nainstaluj program a ukonči jej ikonou v systémové liště
- nakopíruj z archivu do podsložky programu Languages soubor Czech.ptlang (standardně do C:Program FilesPopTrayLanguages)
- pro jistotu restartuj počítač
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.