Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak propojit reproduktory s notebookem

Od: pas® odpovědí: 12 změna:

Dobrý den, existuje nějaká redukce jak propojit reproduktory na notebook? Reproduktory mají klasický banánek pro který v notebooku není žádný vstup.Za užitečné rady předem děkuji.

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x
Hlavně jaké reproduktory? Mají svůj zesilovač? Dejte typ repro i třeba notebooku.. Pak lze něco radit, co bude fungovat...pokud nemají svůj zesilovač, notebook je "neutáhne"... Dejte i ten konektor..
doplněno 24.04.21 23:02:

Mám toto pro takové případy, jak jste popsal a doplnil informace o repro...

pas®
hodnocení

Zesilovač nemají,konec je jack jestli to notes utáhne, asi jo ale prostě se to nedá zapojit ,vyrábí se nějaká redukce? Dík

kepler*
hodnocení

0x

Repro by musely být aktivní (se zesilovačem). Nevím jaké má výstupy ten noťas, že by neměly výstup jack pro sluchátka se mi nehce věřit. Já vedu signál z výstupu jack nejdřív do zesilovače a na ten mám teprve připojeny repro. Potřebné redukce, případně kabely ti poradí v každé PC prodejně.

pas®
hodnocení

Mám 3 roky starý Asus a výstup na jacky prostě nemá,pokud tedy propojím přes zvukovou kartu nebo zvukový adaptér nebude mi to hrát, Díky

anonymni357

Nechce se mi verit,ze notebook nema vystup na sluchatka,to snad neni mozne.

josipbanana
hodnocení

0x
Pod banaánkem si představím příme připojení již adekvátně zesíleného signálu.
Ty reproduktory nejspíš taky musely mít nějakou krabičku, do které se píchl line-in signál a ta provedla zesílení.
Tudíže ne Možná by se zničil výstup, kdyby měly nízkou impedanci, hrály by potichu a možná i se zkreslením kvůli nepřizpůsobené impednace. Je potřeba zesilovač.
pas®
hodnocení

Jsou to repráky z věže, vlastně nepoužité tak sám nevím co s tím...

Ta věž má koncový zesilovač který v počítači chybí takže i když nakonec výstup na Jack / sluchátka najdeš, bedny ti hrát nebudou. Na Aliexpress se dá koupit koncák 2x30w asi za 3$ ale k němu ještě potřebuješ zdroj a když o tom nic nevíš budeš to těžko zapojovat sám.

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, takto to přímo nepropojíte - jsou to pasivní repro a Vy potřebujete aktivní (se zabudovaným zesilovačem). Takže, jedině přes zesilovač a potom do NTB. Zdravím!

pas®
hodnocení

Aha, takže takto.No co už , děkuji.

jiofa
hodnocení

0x

Přes usb do zvukové karty a ze zvukovky do aktivních repro.

joudic*
hodnocení

0x
pripojte tu vez celou pres aux, samo to hrat nebude

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]