Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Chybí Intel control panel na ovládání grafiky

Od: nvidintel odpovědí: 13 změna:
Zdravím, může mi někdo poradit, aby mi šla zase nestavovat integrovaná grafika. Po reinstalaci mi zmizel, všechny návody, co jsem našel nefungují.. Ovladače aktuální..
Nechci ten od Microsoftu, tam mi nejde nastavit skalovani na celou obrazovku..
Před několika lety jsem to řešil a pomohlo mi tenkrát něco přepsat v registrech a panylek se najednou objevil.

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

kicune*
hodnocení

1x

Když kliknete pravým myšidlem na plochu, tak ani tam v kontextovém menu není Ovládací panel NVIDIA?

doplněno 22.04.21 17:33:

Nebo v Ovládacích panelech by měla být ikona.

doplněno 22.04.21 17:33:

Nebo v Ovládacích panelech Windows by měla být ikona.

nvidintel
hodnocení

Nene, jedná se o Intel, ne o nvidii, tu vidím. Právě že nikde není no, vypadá to, že s dalším update win10 to prostě stahli schválně, aby si to lidi stahoval z Microsoft storu.. To mám, ake není tam možnost toho škálování. Chci přímo z od nich jako tk je normálně po právym stiskem myši. Jak říkám, pokud by mi někdo poradil, jak přes ty registry to jaokoze oživit, budu stastny :)
kicune*

A ze stránek Intelu se to nedá stáhnout? Jaký je to konkrétně typ Intelky, že bych se mrknul.

Takhle se to zobrazuje mě v Ovládacích panelech Windows na notebooku: imgway.cz/... jako ikona "HD grafika Intel"

nvidintel

No není tu ikona a pc nic nenajde , když to zkusím najit . Je to Hd graphics 630, tak díky mrkněte se

kicune*

Zkuste tohle: downloadcenter.intel.com/...

Soubory pro stažení jsou vlevo v políčku Available Downloads

nvidintel

to jsem samozřejmě zkoušel , panel se neobjeví i tak. To jsem i preinstaloval windousy a pořád nic. Tak nevím. To vypadá , jako by se s intelem dohodlli , aby to tak bylo a by si lidi stahovali tu ze storu.. jenže tam je prostě zakázany si dělat vlastní rozlišení atd..

kicune*

Nevím o tom, že by MS vynucoval stažení SW třetích stran pouze ze Storu.

Vůbec si neumím představit, co se vám to tam děje. Koukal jsem ještě na druhý notebook, tam se dá integrovaná

intelka také nastavovat úplně bez omezení. Vše mám aktualizované. Nutno podoknout, že ani na jednom notebooku nepoužívám Store, ani MS účet. Nebude problém tady?

nvidintel

To nebude , nešlo to od doby , co jsem preinstalovaval intel ovladace právě. Porstě se už neobjevil. Ms ucet jsem si udelal až po reinstalu windows, do které jsem teda vkladal velké naděje no .. Takže tím to není..

kicune*

Zkusil jste stáhmout starši verze? Která poslední verze fungovala podle očekávání?

nvidintel
hodnocení

Ano zkoušel
kicune*

A našel byste screen toho "škálování na celou obrazovku" abych si uměl představit jak to vypadá?

tuter
hodnocení

0x
download.intel.com
nvidintel

nejde . i bios jsem updatnul , win preinstal , znova nekolikrát ovladače a panýlek nikde *zed* . Přitom stačilo jen malinko přepsat v registrech jednu položku a hned to bylo , ale to kdybych si pamatoval :D

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]