Nejste přihlášen/a.
Když kliknete pravým myšidlem na plochu, tak ani tam v kontextovém menu není Ovládací panel NVIDIA?
Nebo v Ovládacích panelech by měla být ikona.
Nebo v Ovládacích panelech Windows by měla být ikona.
A ze stránek Intelu se to nedá stáhnout? Jaký je to konkrétně typ Intelky, že bych se mrknul.
Takhle se to zobrazuje mě v Ovládacích panelech Windows na notebooku: imgway.cz/... jako ikona "HD grafika Intel"
No není tu ikona a pc nic nenajde , když to zkusím najit . Je to Hd graphics 630, tak díky mrkněte se
Zkuste tohle: downloadcenter.intel.com/...
Soubory pro stažení jsou vlevo v políčku Available Downloads
to jsem samozřejmě zkoušel , panel se neobjeví i tak. To jsem i preinstaloval windousy a pořád nic. Tak nevím. To vypadá , jako by se s intelem dohodlli , aby to tak bylo a by si lidi stahovali tu ze storu.. jenže tam je prostě zakázany si dělat vlastní rozlišení atd..
Nevím o tom, že by MS vynucoval stažení SW třetích stran pouze ze Storu.
Vůbec si neumím představit, co se vám to tam děje. Koukal jsem ještě na druhý notebook, tam se dá integrovaná
intelka také nastavovat úplně bez omezení. Vše mám aktualizované. Nutno podoknout, že ani na jednom notebooku nepoužívám Store, ani MS účet. Nebude problém tady?
To nebude , nešlo to od doby , co jsem preinstalovaval intel ovladace právě. Porstě se už neobjevil. Ms ucet jsem si udelal až po reinstalu windows, do které jsem teda vkladal velké naděje no .. Takže tím to není..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.