Nejste přihlášen/a.
Zdravim.
Gmail tušim nabízí možnost zobrazit přijaté i odeslané emaily jedné osobě v jednom emailu.
Jde to i u seznam.cz , nebo kde tahle funkce je? Nebo je to jen u např. mobilních aplikací, nebo i Outlook to umí? Je to dost praktické ..
Bohužel u gmailu mi vadí 15 ti minutové čekání na synchronizaci mailů.. pracuji a pak je pro mě každá minuta "drahá".. tedy využivám třeba edison mail, kde ty maily choděj hned..
ale ten zas nenabízí tu možnost ty maily si takhle zobraozvat všechny u sebe. D9ky, Vítek.
Osobně takovou funkci nepotřebuji, ale uznávám, že v některých případech to praktické být může. Na PC používám dlouhodobě Thunderbird, v něm jde s maily pracovat, organizovat a různě filtrovat velmi dobře. Např. na pár kliků se dají zobrazit maily jen od jednoho odesílatele a filtrovat je i dále.
Ale takovou funkci, kterou hledáte, zdá se nemá.
Dají se ale zobrazit všechny maily z konkrétní adresy a když se všechny označí, tak se ve spodním okně ukáže jakýsi souhrný zhuštěný náhled obsahu všech těch mailů najednou. To by vám nestačilo?
můžu aspoň orientačně nějakou fotku?
nebo chápu, že chtít po vás obsah vaší konverzace asi neni uplně ok, spíš jenom nevim, jak to tedy má vypadat.. že si to nepředstavim, abych to viděl - abych to nemusel třeba instalovat zbytečně.
jakoby, pro mě by bylo lepší to mít celé hned.. no .. ale díky, aspoň vim, že thunderbird to nenabízí..
Thunderbird nemusíte instalovat, lze ho používat i v portable verzi.
Náhled filtrovaných mailů s náhledem obsahu: imgway.cz/...
Je to pravé části okna programu, levou jsem z pochopitelných důvodů ořízl.
V těch náhledech dole se dá rolovat kolečkem.
Myslím, že něco podobného umožňuje Outlook. Když jsem instaloval Office 2016, tak jsem pak v Outlooku blokoval řadu různých "vychytávek". Např. si můžete v rámci Outlooku určit (vytvořit) složku, kam ukládat různé maily. Chce to se tím "prokousat". Já to neřeším, protože to nepotřebuji, ale různých možností nastavení tam je dost.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.