Dobrý den. Dnes se mi stala divná věc. Úplně dnes to nebylo, dělo se to už minulý týden, ale myslel jsem si že to je nějaký bug, a že to bude fungovat zítra. Dnes se to stalo znovu, takže to je vyloučeno. Koukal jsem se dnes na YouTube. Slyším hudbu, zvuky v pozadí, naprosto vše. Kde je problém? Slyším téměř vše. Protože to jediné co nikdy neslyším je to jak lidi tam mluví, prostě 0. Na jiných zařízeních to ale slyším. Šel jsem si zahrát 3 hry kde je plný dabing, a to samé - hudbu i všechny zvuky slyším, ale to mluvení neslyším! Na jiných zářízeních to ale jde v pořádku! Prosím pomoc!
Zdravím, už jsem podobný problém řešil a v mém případě byla zvuková karta přepnutá do režimu 5.1, přičemž reprosoustavu mám 2.1 Následně to pak dělalo problémy na YouTube že část zvuků nešla nebo zvuk dokonce nešel vůbec.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.