Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Aktualizace ovladačů

Od: slavo® odpovědí: 11 změna:

Hledám program free a nebo trial verzi, ktrý mi nejen najde zastralé ovladače ale je i aktualizuje, třeba zdarma k vyzkoušení.

Zatím jsem našel jen ty které je sice najdou , ale pro aktualizaci je nutná platba a to měly napsáno free.

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

S vašimi WinXP (viz předchozí dotazy) na nějaké aktualizace ovladačů zapomeňte a držte se zásady "co funguje dobře, do toho se nevrtám"!

Totéž doporučuji i u W10. Pokud ovladače fungují správně, nedoporučuji je měnit/aktualizovat, protože relativně často pak příslušný HW/SW nefunguje tak, jak by měl a jak fungoval předtím.

hodnocení

1x

Free často bývají spíše draze placené - občas musíte reinstalovat celý PC *smich*.

U starých PC jsem používal ve chvílích nouze Slimdrivers. Samozřejmě při instalaci nabízí vše možné "zdarma"navíc, aby se zaplatil sám. Musíte všechno možné odmítnout, projet ovladače, jeden po druhém stáhnout, samostatně nainstalovat a pak slimdrivers odinstalovat, vyčistit ccleanerem.

Ale právě u starších PC a ovladačů pro W10 jsem měl úspěchy dá se říct 50/50. Jeden PC jsem "opravil"a funguje, druhý NTB jsem zrušil a musel nainstalovat W7.

doplněno 19.04.21 16:57:

na tu grafiku pro XP bych asi šel tudy.

stáhl si ZIP, pak ve správci zařízení dal vyhledat ovladač v PC.

hodnocení

1x

1. Windows 10 obsahují update ovladačů = vlastnost W10. support.microsoft.com/...

2. Pokud vše funguje a nevíte, co má být přínosem, neprovádět.

2.1. Stahujte ze zdroje, kde bývá i popis, co se mění + často forum/diskuse v čem problém.

3. Zálohujte systém. Placené mívají dobrou vlastnost, že si vytvoří zálohu a lze se snadno vrátit. Kdysi zkušenost v servisní firmě se SW AIDA64 Extreme.

hodnocení

1x

CITACE: "...to měly napsáno free." KONEC CITACE Často význam, že umožňují stažení zadara, ale ne používání. A většinou je přibalena spousta nadbytečných programů.

111®
hodnocení

0x

možná kdyby dal konrétně pro co tak to doma někdo má..

hodnocení

Chci najít ovladače pro grafickou kartu RADEON X1600 PRO

zatím se mi to ručně nedaří, tak jsem to chtěl stáhnout automaticky.

jirib
hodnocení

Tak konečně se mě podařilo najít ty pravé.

111®

no super...tak už to chodí?

hodnocení

0x

Pokud nutně potřebujete na ta XP, jak tu někdo přede mnou uváděl, zkuste tady drivers.eu/... Jsou tam i na další verze win. Ale pokud trochu umíte hledat na netu, tak něco najdete. Ale nezkoušel jsem, jestli jsou linky na stažení funkční

Tak ještě oprava odkazu, byla tam tečka navíc drivers.eu/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]