Nejste přihlášen/a.
Prosím o radu,
má-li někdo PRAKTICKOU zkušenost s propojením PC a radia
Potřebuji propojit PC z výstupu na sluchátka - JACK 3,5 s autoradiem, které má vstup na USB (flash funguje).
Našel jsem spoustu redukcí, obvykle ale jde o USB - JACK jako náhradu za chybějící JACK v telefonu.
Potřebuji "opačné řešení", tj. JACK 3,5 (z PC- výstup na sluchátka) propojit se vstupem USB v rádiu, aby zvuk z PC šel přes zesilovač radia do jeho reproduktorů.
Co jsem se dočetl, měla by být v této "redukci" integtována zvuková karta, aby to fungovalo.
Děkuji za tipy, čí přímo "řešení".
3x
Nemá autorádio zezadu vstupy CINCH?
Dále by se dalo připojit přes bluetooth pokud ho autorádio má...
Staré kazetové autorádio jde připojit redukcí (kazeta-jack) nebo připojení přímo na magnetofonovou hlavu.
A nebo má vaše autorádio AUX a řešíme hlouposti?
doplněno 18.04.21 20:03: Spojení bluetooth Vám funguje.
Zkuste tedy na notebooku spárovat s autorádiem a nastavit (autorádio) jako výchozí.

Radio je KENWOOD a noťas nemá bluetooth.
I když jsem přidal externí Bluetooth do noťasu, radio ho "poznalo", ale dále se nic nedělo.
Radio nemá ani CINCH, ani audio vstup - JACK (minulé ho mělo a nebyl s tím problém), pouze USB
Ta zvukovka by "údajně měla být" součástí redukce JACK - USB
Pokud toto radio propojím přes Bluetooth s mobilem (Android), zvuk funguje.
V noťasu je Win 7
0x
Tohle nepůjde. USB v rádiu je čistě pro připojení paměťového média, žádnou USB zvukovku v tom nerozchodíte.
Vracím se zpět k základní otázce, je-li možné propojit sluchátkový výstup z PC s USB vstupem na autoradiu.
Uvítám PRAKTICKOU zkušenost.
Viděl jsem, že to jde, bohužel už nemám možnost zjistit jak (jakým kabelem) to bylo . . .
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.