Nejste přihlášen/a.
Prosím o radu,
má-li někdo PRAKTICKOU zkušenost s propojením PC a radia
Potřebuji propojit PC z výstupu na sluchátka - JACK 3,5 s autoradiem, které má vstup na USB (flash funguje).
Našel jsem spoustu redukcí, obvykle ale jde o USB - JACK jako náhradu za chybějící JACK v telefonu.
Potřebuji "opačné řešení", tj. JACK 3,5 (z PC- výstup na sluchátka) propojit se vstupem USB v rádiu, aby zvuk z PC šel přes zesilovač radia do jeho reproduktorů.
Co jsem se dočetl, měla by být v této "redukci" integtována zvuková karta, aby to fungovalo.
Děkuji za tipy, čí přímo "řešení".
Radio je KENWOOD a noťas nemá bluetooth.
I když jsem přidal externí Bluetooth do noťasu, radio ho "poznalo", ale dále se nic nedělo.
Radio nemá ani CINCH, ani audio vstup - JACK (minulé ho mělo a nebyl s tím problém), pouze USB
Ta zvukovka by "údajně měla být" součástí redukce JACK - USB
Pokud toto radio propojím přes Bluetooth s mobilem (Android), zvuk funguje.
V noťasu je Win 7
Tohle nepůjde. USB v rádiu je čistě pro připojení paměťového média, žádnou USB zvukovku v tom nerozchodíte.
Vracím se zpět k základní otázce, je-li možné propojit sluchátkový výstup z PC s USB vstupem na autoradiu.
Uvítám PRAKTICKOU zkušenost.
Viděl jsem, že to jde, bohužel už nemám možnost zjistit jak (jakým kabelem) to bylo . . .
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.