Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mc server - IP Ban (IP adresa hráče)

Od: gorockk* odpovědí: 2 změna:

Dobrý den,

už nějakou dobu hraju na svém Mc serveru vytvořený přes Bukkit a hostovaný přes Ngrok. Nedávno jsem chtěl zabanovat IP adresu nějakého hráče, tak jsem šel do konzole, že si ip zkopíruju a zabanuju ho. Ale v konzoli nebyla IP adresa, ale nějaký port. Moc se v tom nevyznám, tak nevím co to je. Co port za jménem znamená? Případně jak hráči zabanuji IP adresu?

13:39:07 [INFO] Gorock_[/0:0:0:0:0:0:0:1:49869] logged in with entity id 456 at..

Děkuji.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

sdfgsdfg
hodnocení

0x

Ip6 adresa ::1 je buď z localhost (admin serveru?) nebo si s tím nějaký progam nedokáže podradit.

Co mě napadá

1, whitelist

2, bannovat jménem

3, zkusit nějaký plugin

inspa*
hodnocení

0x

0:0:0:0:0:0:0:1 je IPv6 ekvivalent 127.0.0.1 v IPv4 - tedy localhost. Prostě je to přístup přímo z tvého serveru. Připojeno přes port, který to umožnuje (49869) - je otevřený a server na něm naslouchá. Pokud tomu nehovíš, začal bych uzavřením všech portů a otevřel jen ty, které potřebuješ (tam ale bacha, aby ti to pak fungovalo, některé standardní porty musí zůstat pro funkčnost otevřeny pro jiné nezbytné služby). Tolik obecně, konkrétně ten tvůj účel neznám, tak těžko napsat víc.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]