Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, snad jsem dala do správné rubriky. Mám totiž takovou záhadu. Platím si službu NetFlix. Jednou ji mám naistalovanou do mulitimediálního centra z Číny, značka Beelink, protože jsem v té době neměla chytrou televizi s internetem. No a pak jsem si koupila jednu chytrou televizi, kde už byl ten NetFlix v základní nabídce, tak jsem si ho nainstalovala i do ní. Tím pádem používám to centrum pouze pro tu druhou, hloupou televizi. No a te´d k věci. včera jsem na našla na Netflix a tom multimediálním centru Beelink francouzský seriál "Marseill" a začala ho sledovat. Jenomže pak jsem musela jít do druhé místnosti, kde mám tu chytrou televizi a chtěla jsem teda pokračovat ve sledování seriálu v ní. A zaboha jsem ten seriál nemohla najít. Prostě na tom NetFlixu v té chytré televizi není. Hodinu jsem to mordovala a nic. Pak mne napadlo jít na internet a kouknout jak je to možné a zjistila jsem, že ten seriál na Netflixu je sice plánovaný do budoucna, ale zatím není k dispozici. A musela jsem zaškrtnout políčko, aby mne upozornili, až bude k dispozici.
Ale jak je teda možné, že ho mohu sledovat bez problému v tom multimediálním centru a na té hloupé televizi, když adresa je úplně stejná? Jak je možné, že v té krabičce na NetFlixu ten seriál je, a v té chytré televizi není? Vůbec tomu nerozumím. Děkuji za vysvětlení.
Aha, tak to je možné. Protože já právě v té čínské "krabičce" hledala francouzsky mluvící seriály, ale vůbec teda nevím, jak se mi to podařilo nastavit. Nějakou náhodou, protože na tohle jsem dost itomá. Napřed jsem to hledala na počítači, pak jsem si vypsala ty francouzky mluvící filmy a seriály a pak zapnula tu hloupou televizi a tu krabku s NetFlixem, tam jsem normálně napsala do vyhledávání to Marseill a hned mi to vyskočilo. No a pak jsem šla vedle, a udělala úplně to samé a ono nic. Nevíte teda, jak bych to mohla nastavit i na té chytré televizi abych tam měla to samé? Moc Vám děkuji. Ale jsem na tohle hodně hloupá, potřebovala bych to polopaticky.
V obou případech jsem samozřejmě na stejném účtu. Proto jsem z toho byla zmatená.
Klima, a to VPN by se do té televize mohlo naistalovat nějak samo? Nebo jsem to tak už s tím VPN koupila? Mám televizi TCL android. Já jsem to určitě sama nedělala, protože ani nevím co to je.
Klima, ano přesně takto to mám v tom Beelinku a hloupé televizi. Ale vedle, na té chytré televizi mi to nejde. Účet je jeden a ten samý, mám ho od syna a vím, že tu stránku samozřejmě nemůžu mít otevřenou na obou televizích najednou. Buďto koukám v z toho beelinku, nebo to musím vypnout a jít to otevřít vedle, v té televizi, která je chytrá. Ale v ní to mám bohužel jenom v té češtině, takže zrovna tenhle seriál tam nenajdu. Já Vám rozumím. Te´d jsem tady měla kamarádku, tak jsem neměla čas se tím zabývat, tak až zítra a dám Vám vědět, jestli jsem to dokázala udělat vedle také. V každém případě Vám moc děkuji, jste moc hodná.
Klima, trak HURÁ dnes ráno jsem postupovala podle Vaší rady a povedlo se to. Už se na to mohu dívat i na té televizi. Jste moc hodná, hodně mi to pomohlo! Díky.
Tvrdite: a vím, že tu stránku samozřejmě nemůžu mít otevřenou na obou televizích najednou
vite kulove, pokud mate vyssi typ Netflix uctu, kde poustet na 4 televizich soucasne a ve 4K kvalite...
Ladis, nevím proč jste tak zlý. Kulové víte Vy a jak je vidět, tak Vy ho ani nemáte. Nebudu Vám vysvětlovat princip, když jste tak "chytrý", a budu se dále bavit jenom s lidmi, kteří vědí o čem je řeč, jako je třeba rádkyně "klima". Vy poradit neumíte a jenom napadáte. Já jsem už svůj problém za pomoci "klima" vyřešila a jsem spokojená. Vy si myslete co chcete, Váš názor je nezajímavý. To co jsem napsala je pravda a proč tomu tak je, vědí jenom zasvěcení. A to Vy nejste.
Reagoval jsem toliko na vyrok, ktery byl silne zavadejici a mohl by nekoho zmast (ze NEMUZE MIT na dvou mistech pusteny stream).
- jednak nejde o stranku, ale o prihlasene zarizeni! A soubosi to s urovni sluzby a kvalitou obrazu
- prikladam radeji obrazek, jake 3 urovne jsou, aby to i seniori pochopili (suzymon ma patrne sdileny ucet se synem, nebo syn s ni ) Ja mam jeden ucet v jednom mem zarizeni, ktery mi tam nekdo pridal, takze mohu koukat na co chci (nekoukam), ze je to ten max ucet poznam podle toho, ze mi to nabizi 4K kvalitu... Takze i 4 streamy mohou bezet soucasne pod jednim uctem, voilla
)
No já nevím proč bych si tohle měla platit. Nemám to zapotřebí. Platí to můj syn a máme to už několik let za stejnou cenu. Rozdělil se o svůj "účet" se mnou, a se svým kamarádem. Má jenom pro 3 "přijímače". Já neplatím nic a kamarád se s ním o platbu dělí. Samozřejmě nebydlíme všichni v jednom baráku, ale každý jinde. Já mám adresu zkopírovanou jednak v tom Beelinku a pak ještě v druhé místnosti v televizi, která už má internet. Nemohu mít ten prohlížeč spuštěný v obou televizích současně. Ale nejsem blázen, abych si pouštěla obě televize, když tady jsem sama. Prostě buďto mám puštěnou jednu, nebo tu druhou. Ale mám dva účty, protože od druhého syna mám zase stejným způsobem HBO GO a tohle je Netflix. Tak možná, že u Netflixu to může jít najednou, nevím, nezkoušela jsem. Ale u HBO Go to rozhodně nejde, tak mi to tenkrát syn řekl. A hlavně, to nebyla má otázka. Já jsem potřebovala najít ten francouzsky mluvící seriál v Netflix, na mé druhé televizi. A v tom mi velmi dobře poradila "klima". Vy odpovídáte mimo mísu, protože já "o voze a Vy o koze". A přesně tohle je zavádějící, ne ta moje poznámka, na kterou vy regujete. A až bude chtít nějaký důchodce informace, o kterých tady Vy pořád mluvíte, tak se určitě dokáže zeptat sám. No a potom mu můžete radit.
V tomto případě jsem se ptala na něco úplně jiného, a kdybyste mi tady poradil jenom Vy, tak ten problém řeším ještě teď, s nulovým výsledkem. Tak.
Já ani nevím co to je to VPN. Tak jsem se podívala, ale to je pro mne nadlidský úkol. Tohle bych nedokázala instalovat, ani s pistolí u spánku.
Ten co mi to instaloval byl můj syn. Jenomže na toho si musím počkat a taky pořád nemá čas, je netrpělivý a nechce mi nic vysvětlovat a já se s ním kvůli tomu nechci hádat. Už jsem se naučila nějak si poradit sama, nebo když to nejde, tak se toho jednoduše zřeknu. Také nemusím mít všechno, co si usmyslím. Ale jelikož jsem paličatá, tak to zkouším až na doraz. Naděje u mne umírá dost dlouho . Ale na druhou stranu také znám své možnosti, a zrovna v této oblasti jsem hodně slabý "článek".
Takže až budete mít cestu kolem, tak se stavte. Buchty upeču! To umím.
Okres Nymburk . Ale ty buchty, to chce čas
, to bych musela vědět dopředu. Ty za půl hoďky teda nejsou! Také si ten studený víkend užijte, mně se ta zima vůbec nelíbí.
Klima, to vazne staci zmenit jazyk a netflix zobrazi vic filmu? Pak t9 ale neni geolokace, ale jen fakt, zr nemaji Cs titulky a s VPN (geolokaci) to nijak nesouvisi, nebo se pletu?
Ne víc filmů, jiné filmy. Stejně jako když mám angličtinu, tak tam nenajdu spoustu českých filmů, na to musím přepnout do češtiny. Ano, protože ten seriál, který suzy chce nemá české ani titulky ani dabing, tak když máte vybranou češtinu (český region), tak vám ho nenajde.
Ale pokud mas primo odkaz na film, tak se zobrazi, ne? Jen se nevyhleda, takze je jakoby potlačen? Predpoklada se, ze prumerny cesky konzument (netflixu) rozhodne neumi francouzsky
Ano, přesně tak. I já jsem tohle včera našla na internetu, když jsem hledala podle názvu. V naší zemi zatím ještě na Netflixu není a byla tam možnost zaškrtnout upozornění, až bude nás k dispozici. Ale přepla jsem si na tu francouzštinu a hned se to objevilo.
Tak to nevim, ja myslel, ze je u nich jen geolokace (podle ip adresy), tohle vypada, ze tam maji jeste prosty filtr na jazykovou barieru. Vsak kolik by bylo reklamaci na to: nemate tam titulky...
Takze prava pro region maji, ale jazykovou licenci jeste ne.
Tohle prijde az casem, sluzby jako spotify, ale pro video... na netflixu zdaleka neni vsechno, jeste ze existuji neofiko sluzby a tam vsechno je
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.