Nejste přihlášen/a.
Prosim o radu, chcem si stiahnuť driver základnej dosky a našiel som rôzne verzie odlišné akurát číslom Bios od 5.2 po 7.8
napr: MSI K7N2 Delta-L/ILSR Bios 5.1 description až po Bios 7.8 description a preto by som rád vedel či musím dať pozor akú verziu sťahujem či môžem stiahnuť aj s väčším číslom Biosu teda 7.8 či mi to nezblbne základnú dosku, pýtam sa preto lebo neviem aký Bios číslo description mám a či na tom čísle moc záleží, vďaka fidel.
K7N2 Delta-L (601-6570-020)raid ATA táto by to mala byť pozri sa prosím Ťa na túto stránku tam som ich objavil len neviem sa rozhodnúť ktoré stiahnuť drivers.softpedia.com/...
Som sa pomýlil toto je tá stránka: drivers.softpedia.com/...
doplněno 25.02.09 17:38: Sorry ale nemôžem správne skopírovať stránku tak ju skúsim ručne napísaťOno práve že mi to ide stiahnuť ale sú rozdielne varianty od veľkosti Bios 5.2 po7.8 description a to neviem čo znamená ten Bios description číslo 5.2 alebo 7.8?! pre ktoré sa rozhodnúť a či to číslo je rozhodujúce
KDE jsou ty varianty rozdělené. U toho odkazu jak jsem ti psal jsem nic takového neviděl. Krom toho verzi biosu seženeš buď při startu pc a nebo když vlezeš do biosu. Nepleteš si náhodou instalačku pro desku a upgrade biosu? Tam už ty čísla rozhodují
Přečti si konec poslední odpovědi a ano je to tak. Ty chceš stáhnout bios a přitom jsi chtěl ovladače k desce, takže prosím konečně použij odkaz na msi jak jsem ti dal a nesnaž se stahovat bios pokud ho opravdu nechceš
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.