Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zesílení wifi signálu

Od: romile2 odpovědí: 6 změna:

Zdravím.V prvním patře domu mám wifi.Když jdu do druhehé patra,tak mi wifi signál jde hrozně špatně.Chtěl jsem se zeptat,čím zlepšit signál wifi?Mám ješte jednu wifinu,kterou mám nanic (leži mi v šuplíku).Tak jestli by ta wifi nemohla fungovat třeba jako anténa.Pokud by to šlo,tak mi sem prosím napište jak.Kdyby to nešlo,tak mi prosím poraďte,co mám udělat,abych ten signál zlepšil.Nejlépe zdarma (nic nekupovat apod.),ale napříkald vyrobit nějakou tu anténku doma.

Díky za všechny rady.

Romile2

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

A co takhle dát tu druhou wifinu do druhého patra? *smich* Vždyť je stačí propojit kabelem a máte druhý vysílač.

romile2
hodnocení

Nojo,jenže ja už další kabel nemám.

ohneta*

Tak si ho kupte *zed*

pokud wifiny umí WDS, tak se DÁ nastavit, aby druhý router pracoval jako opakovač, tedy přijímal signál prvního a posílal ho dál, zesílený... ovšem za ty nervy při nastavování to opravdu nestojí a hlavně to každý router neumí... Radši bych investoval pár desetikorun do toho kabelu, než přijít o vlastní čas a náladu ;)

romile2
hodnocení

Stím,že jse to dá nastavit a ta nálada,to mi nějak moc nevadí,rád se vrtám do takových to věcí.No nevím jestli mi to wifi podporuje.Toto je moje wifi expertreviews.co.uk/... (tohle je ta wifi,co leží v šuplíku).No,kdyby to nepodporovalo WDS,tak je tu ještě nějaký jiný způsob,jak zlepšit signál? Například tou antenkou..No a kdyby už nebylo nic,čím by to šlo zrychlit zdarma,tak bych koupil ten kabel,ale prosím,nějaké návrhy,jak bych to mohl zlepšit zdarma.

Díky

určitě ne anténkou vyrobenou doma... zakoupení antény s větším ziskem by pomoct mohlo, ale jen částečně, protože samozřejmě musí mít nějakou "anténu"připojované zařízení, a pokud ta stojí za prd... ;)
marigold.cz/...

můžete studovat o WDS a zkoušet, jestli to váš router umí to nevím, zkuste hledat funkci WDS nebo Repeater :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]