Nejste přihlášen/a.
Ahoj můj táta má zasekaný mobil kvůli množství fotek co tam má tak jsem mu je přesunul na můj disk a chce po mně abych zjistil kdy byli na mobilu pořízeny. Já, ale nevím kde to mám zjistit protože počítač registruje pouze to kdy se tam fotky přidali a ne to kdy byli pořízeny. Poradíte mi prosím nějaký program, který by dokázal toto zjistit? Děkuji za případnou odpověď.
Fotky byly pořízeny mobilem, takže se ukládají pod číslem - to číslo je datum a čas. Pokud jste nepřejmenovali každou fotku, pak je identifikace jasná.
Pokud má fotka formát názvu např. IMG_20200827_101049 - pak to jde ve složce seřadit podle názvu.
2020 rok
08 měsíc
27 den
10hodin
10minut
49sekund
Seřadí a vytahá do různých složek třeba nazvaných rok-měsíc
To mně napadlo ale moc se v tom nevyznám taťka to má na mobilu napsaný že datum já nevim 11.4.2020 a pak fotky z toho dne a on to takhle chce mít seřazený i v počítači.
"...se ukládají pod číslem - to číslo je datum a čas".
Tak mi prozraďte, kdy jsem fotil fotku s názvem DSC00279.JPG . (nápověda - 4. července 2019)
Jako DSC_00117.jpg mi fotky ukládal Sony Ericsson ST17i... Aha, Magdon už dal fotku mobilu, tuším také SE...
ooooo, super zrcadlovka, která dokáže i volat
no nic - já nahodil první a nejjednodušší možnost - ostatní bylo na vás, kolegové
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.