Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Signal komunikator, ucel císla

Od: komm odpovědí: 3 změna:
Pry PRI zalozeni signalu he treba zadat tel.cislo. K jakemu úcelu? Ciste overeni jednorazove a nebo to pak ma I dalsi vyuziti (kontakt,hledani)?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

iz*
hodnocení

3x

Otázka mi nebyla srozumitelná (přehlédla jsem nadpis), dokud jsem v komentáři @Daniela1 (díky) nenarazila na spojení "Signál účet" . K tomu jsem našla, že jde o náhradu Messengeru, která umožňuje šifrovanou komunikaci. Je-li to ono, pak má číslo sloužit jako identifikátor (uživatelské jméno).

Viz šifrovaný komunik/... na psaní a volání (Interval.cz )

hodnocení

2x

Nešlo by to napsat ještě jednou a česky? Díky

daniela1

Tak nevím, jestli nemají někteří zdejší rádci problém prorozumět psanému textu. Jasně, šlo to napsat lépe, nějaké překlepy tam jsou, ale česky to je a smysl to taky dává...? *zmateny*

Jako moje doplnění, Signal neznám, takže neznám odpověď, nicméně otázku chápu. Pro nechápající to zkusím přepsat, doufám, že mě někdo chytne za slovo, co jsem napsala špatně.

Prý je při založení Signal účtu potřeba zadat telefonní číslo. K jakému účelu? Pouze pro jednorázové ověření, nebo to pak má i další využití, jako kontaktování se nebo vyhledávání?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]