Nejste přihlášen/a.
Ahoj,
před pár lety jsem si koupil hru the sims 3, měl jsem ji na disku a teď jsem ji náhodou našel. Do mého notebooku se disk vložit nedá ale napadlo mě jestli nejde nějak hra stáhnout (když ji vlastně mám koupenou).. máte s tím někdo nějaké zkušenosti? Případně kde stahujete vy the sims (i ty novější verze - 4, nebo dodatky atd..)?
Otázka je jak a kde jste ji koupil.
Pokud fyzickou kopii, tak nezbyde nic jiného než najít disk.
Pokud elektronicky (STEAM a spol.), tak stačí nainstalovat klienta dané služby, přihlásit se do svého účtu a hru si přes klienta stáhnout a nainstalovat.
Osobně mám Sims 3 na STEAMu a Sims 4 na Originu. Stejně tak příslušné dodatky, které jsem k nim zakoupil. Takže když chci hru hrát a nemám ji nainstalovanou, stáhnu a nainstaluji ji přes příslušného klienta.
Jestli čekáte že Vám tu poradíte kde stáhnout pirátskou verzi, tak bohužel... to odporuje pravidlům této poradny.
Já disk mám koupený, problém je v tom že do mého notebooku disky nejdou dát. Proto mě napadlo jestli když už mám hru koupenou, tak jestli nejde někde získat zdarma například s použitím kódu nebo seriového čísla té hry kterou jsem už zakoupil.
To si nemyslím. Každopádně ruku do ohně za to nedám. Je to spíš dotaz na podporu vydavatele.
V každém případě externí DVD mechanika stojí od pětikila nahoru...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.