Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ovladače MSI K8NGM-V

Od: martin82* odpovědí: 20 změna:

Dobrý den, je to asi rok co se mi porouchala zakladní deska a já ji nechal vyměnit v opravně. Když mi dávali počítač nedostal jsem ní žádné ovladače, že prý ji výrobce nedodává a stáhnu si ji na internetu. Teď jsem přeinstaloval systém a nejde mi zvuk. Nemohu najít žádné ovladače na internetu. Moje základní deska je MSI K8NGM-V. nForce 6100/410. Nevíte někdo kde je sehnat?

20 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Ke stažení je zde:

global.msi.com.tw/...

aaaaa pozdě :D

hodnocení

2x
martin82*
hodnocení

Ano díky, ale to jsem zkoušel nainstalovat a při instalaci mě to píše, že nebude pracovat správně , že microsoft doporučuje instalaci ukončit a vyžádat u dodavatele hardwaru software, který by ůspěšně prošel testem pro získání loga systému windows. Nainstaluji ho a on taky správně nepracuje, protože zvuk nejde a ve složce system, když se podívám na řadiče zvuku, videa a herní zařízení je u něj vykřičník. Nevím co stím

a máš vůbec xpčka? pro vistu tady:

google.cz/...

Jinak nevim...stejnym způsobem můžeš zjistit pro xp jiné ovladače. Ju a máš tam vůbec aktivní tu integrovanou zvukovkua né jinou?

martin82*
hodnocení

xp mam. Jak to zjistim?

martin82*
hodnocení

xp mam, ale instalace se nikdy nezdaří.hlásí to pořád to samé a ten vykřičník je ještě u ředič RAID, nevim už co bych tam měl nainstalovat. zkoušel jsem to hledat i jinde ale nepodařilo se to. Dokonce jsem stáhl i něaké aktualizace a nic

martin82*
hodnocení

Jak zjistím, jestli je tedy zvukovka aktivní?

stáhni si program everest home, nebo něco podobného a zjisti zda vůbec máš tu desku co píšeš, tam zjistíš i všechen HW

martin82*
hodnocení

přímo v compu mam na desce iniciály deska je opravdu MSI...

martin82*
hodnocení

Vše proběhlo v pořádku, našel jsem si přes ten program název zvukové karty jen VIA AC 97 . Nainstaloval ovladač zvuku z této stranky viaarena.com/... už ani nevim kde jsem to tam našel. zvuk chodí. Jaké ovladače bych měl ještě nainstalovat třeba grafiku? nejde mi ještě kamera.

Pokud grafiku naistalovanou máš tak neni důvod. Odkaz na ovladače je v everestu přímo u názvu toho hardwaru. Takže si stáhni ovladače na co chceš. Jasně ty linky pokaždé nesedí ale zhruba víš na jaké stránce hledat

martin82*
hodnocení

jj, grafickou kartu mam ASUS A9250, na této stránce support.asus.com/... mi to nabízí ty ovladače a je jich tu docela dost. nikdy nevim který stáhnout. Jak se mi včera ukazoval ve správci zařízení ten žlutý vykřičník ve zvuku tak tedˇ ho mam u zařízení pro zpracování obrázků a u toho řadič RAID. Taže neco ještě nemam staženýho, bude to asi ta grafika.

Nemáš stále naistalované ovladače ze stránky msi.

na stránce asusu si dej grafické karty, ati series, a vyber si tu co máš. Najedou ti ovladače pro grafiku.

člověče ty jsi vyhodil snad všechny cdčka...

martin82*
hodnocení

Nevyhodil, když mi opravovali v servisu compa tak mě tam dali novou zakladní desku bez CD. Že ji výrobce nedodal a mam to stáhnout z internetu. Nabízí mě to vždy několik ovladačů jako na stránkách asus a MSI. A já nevim jáký mam stáhnout. ted´jsem stahoval něco na tu grafiku a zase špatně.

Hele já ten report nevidim, původně jsi o ati 9250 nic nepsal, ted najednou ji mas tak ja uz fakt nevim co mas a co ne.

Kdyz ti to ukazuje nekolik ovladacu tak se orientuj podle data vydání a podle systému pro který je

martin82*
hodnocení

Jo původně jsem mluvil o tý co píšeš je napsaná na obalu. ale ten program everest mi píše tuto K8MM-V

martin82*
hodnocení

Něco jsem tam nainstaloval a už nemam nikde žádnej žlutej vykřičník.Tak na to prdim vše zatím funguje.Děkuji ra rady a trpělivost.

martin82*
hodnocení

global.msi.eu/...

mam stáhnot všechny z týhle stánky? když mi chybí ovladače MSI

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]