Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Prisla mi zpráva na fb co to znamená?

Od: deniell odpovědí: 9 změna:
dobrý den na fb mi dosla tahle zpráva a pani furt psala že se mam spojit s jejim právníkem kvuli udajum atd aby mi je mohla zaslat...niky se mi to nstalo,nevite coto má znamenat dkiky..preposilam zprávy...od ni. Dobrý večer, omluvte mě za tento způsob, jak vás kontaktovat, právě jsem viděl váš profil a řekl jsem si, že jste pro mě ta pravá osoba. Stručně řečeno, jmenuji se Christiane Wilsonová portugalského původu a žiji ve Francii. Trpím vážným onemocněním, které mě odsoudí k jisté smrti, je to rakovina hrdla, a mám částku 800 000 eur, kterou bych chtěl věnovat důvěryhodnému a čestnému člověku, abych to mohl dobře využít. Vlastním firmu na dovoz červené ropy ve Francii a před 6 lety jsem ztratil manžela, co mě dost ovlivnilo a nebyl jsem schopen znovu se oženit, dokud jsme dodnes neměli žádné děti. Chtěl bych darovat tuto částku před svou smrtí, aby mé dny byly sečteny pro nedostatek této nemoci, na kterou jsem neměl žádný lék, ale trankvilizér ve Francii by nechtěl vědět, zda můžete z tohoto daru těžit. Zde je moje e-mailová adresa: christianewilson1943@gmail.com E-mail: christianewilson1943@gmail.com: Whatsapp +22899747091 dále : Ďakujem za odpoveď, urobila mi veľkú radosť, samozrejme áno, môžete mi pomôcť jednoduchým prijatím môjho daru. Je to skutočne dar vo výške 800 000 eur. A robím to preto, že mi to môj duchovný otec poradil, mám viac nádeje, už viem, že moje dátum vypršania platnosti (koniec mesiaca existencie na tejto zemi) je veľmi pravdivé, že som kresťanský veriaci, ale veda je vyspelejšie. Teraz chcem, aby ste mi o sebe povedali v niekoľkých riadkoch: čím sa živíte, vašej ekonomickou situáciou, náboženstvom a pokiaľ možno aj súkromným životom, len aby ste ma uistili, že môj dar je dobre využitý. Verím, že ste tá pravá osoba, ku ktorej ma Boh viedol, som pripravený vám zadarmo darovať svojich 800 000 eur. Dúfame v rýchlu odpoveď od vás.

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

11x

Jak může těmhle profláknutým kravinám ještě někdo věřit a naletět na ně*zed*

doplněno 09.04.21 16:57:

@promon: Dík. Jen k tomu IQ. Jsem také uživatel FB, ale spíše konzumní, než vysloveně aktivní. A v mládí při studiu VŠ změřené IQ 161, nejvyšší v našem ročníku. Takže i na FB se najdou výjimky*smich*

Satam boduji a souhlasím. Takových let takovou primitivní fintu zkoušejí - a furt se někdo chytí - nedávno jsem viděl v , tuším, černých ovcích, nebo něčem podobném, že jim chlap nasypal x- mega. Nechápu...

I když jsem taky četl studii, porovnávající IQ uživatelů FB a jeho odpůrců - asi tušíte, jak dopadla... *smich*

anonymni357

Satame,do prkynka,jeste ze nemate VS dve a 161,5!

hodnocení

7x

spam, paní si zablokujte a můžete při tom nahlásit její profil jako falešný

hodnocení

4x

Ignorovat, smazat, zablokovat.
Okamžitě, jsou to šmejdi *cert*

daniela1
hodnocení

1x

To znamená podvodnou zprávu.

byeyeb
hodnocení

1x

Už jenom to, že se údajně jedná o ženu a píše "chtěl, ztratil..." snad chtěla, ztratila, ne? Už si ani nedají tu práci :) Smažte, zablokujte, nazdar...

iz*
hodnocení

0x

Je to pokus vylákat z Vás peníze. Už to koluje řadu let, pokaždé s jiným jménem a e-mailem, podmínkou pro zaslání "daru" bývá platba nějakých bankovních či převodních poplatků, po zaplacení prvního se to stupňuje > někteří důvěřivci přišli i o statisíce a z "daru" pochopitelně neviděli ani cent.

Uživatelku na FB zablokujte a zároveň ji nahlašte Facebooku.

hodnocení

0x

[ Obsah příspěvku byl skryt moderátorem @kapkanadeje z důvodu porušení pravidel poradny. ]

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]