Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Lze opravit audio ve videu nahraném pomocí Windows+Alt+R?

Od: tauere* odpovědí: 1 změna:
Jak spravit zvuk, který vůbec není slyšet ve videu, které jsem nahrál nahráváním obrazovky ve Windows 10 . (Zmáčkl jsem Klávesovou zkratku s logem Windows+alt+R, nahrávání se spustilo a mikrofón byl zapnutý, tak jsem si myslel, že to funguje.*zmateny*) Nahrával jsem na ploše aplikaci Teams, kde probíhal důležitý pohovor. Teď , když jsem si to chtěl pustit, tak video je mi k ničemu. Vůbec žádný zvuk neslyším.*alene* Nevíte jestli lze nějakým způsobem spravit zvuk? :(

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Podle mě nelze, protože jste nahrával obrazovku, zvuk ne. Takže zvuk nahraný vůbec není. "Nahraný" jste pouze vy.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]