Nejste přihlášen/a.
Ahoj, hledám šikovného nadšence, který má zkušenosti s výrobou aplikace do mobilu.
Chtěl bych pro sebe aplikaci, která by mě učila - zkoušela přesně danou problematiku.
Jednalo by se cca o 5 x 100 otázek. Applikace by měla umět
.- Výuku cílená v aplikaci. Po zadání témata budu procházet jedtnotlivé otázky a odpovědi.
- Výuka - náhodné informace vyskakující v průběhu dne na mobilu
- Test . - klasická forma testu z konečním vyhodnocením
- test - náhodné otázky vyskakující v průběhu dne na mobilu
Konečná podoba aplikace dle možnosti a pracnosti. Chtěl bych se to přitom i naučit vytvářet tak abych si ji mohl průběžně doplňovat jak o témata tak otázky a odpovědi.
(asi to je nějáka podoba kartičkového učení ale na jiném levelu )
Díky předem.
jo přešel jsem na ten odkaz,
Pochopil jsem že mám vybrat typ "napsat odpověď"
ale kde nastavím "Qtype"?
Zkus dát nástroje > doplňky > získat doplňky... > kód je 1300062419 (mně to píše, že mám špatnou verzi)
Je to doplněk, který by se měl doinstalovat. Zkoušela jsem uložit ten python kód, ale taky nevím, jak dál. Vidím ho v zobrazit soubory v doplňcích, ale pak v přidat nic nepřibylo.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.