Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Problem s heslem

Od: bobek07® odpovědí: 3 změna:

Dobrý den.

Mám notas s W7 a firefoxem.Založil jsem si email /...@seznam.cz a zde začal můj problem=při přihlašování se mi v našeptavači objeví muj nic a po kliknutí na něj se přesune tam kde má být,ale zároven i s heslem.Otázka zní:jjak toto odstranit,aby se to v našeptáváči neobjevovalo,hlavně to heslo.Doufám,že jsem to napsal dost srozumitelně a prosím a polopatické vysvětlení co s tím.Jsem děda.Děkuji moc.Bob

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ladis*
hodnocení

0x

Vymaž to heslo přímo ve firefox, kliknul jsi v něm na ULOŽIT HESLO a proto se heslo proaktivně podbízí, pravděpodobně jej půjde i upravit do správné formy.

ps: jo děda? Jen jestli! Kolik Vám je? Přikládám odkaz na polopatický návod (který si ale příště najdete během 0,5 vteřiny sám): support.mozilla.org/...

hodnocení

An děda=je mi 74 a heslo jsem k uložení nedával .Zkoušel jsem ho vymazat v nastavení a nejde to.Děkuji za odpoved

hodnocení

Heslo se mi již povedlo vymazat,takže se již v našetávači neobjevuje,ale jak to prosím udělat aby zmizelo z našeptávače

jméno...@seznam.cz?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]