Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hosting Forpsi nebo Wedos na Wordpress?

Od: liborl* odpovědí: 2 změna:

Ahoj, chtěl bych se zeptat, jestli byste mi mohli doporučit poskytovatele hostingu pro web s wordpressem.

Uvažuji hlavně o Forpsi a Wedosu, kvůli nízkým cenám

.Při základním hostingu mě Forpsi vyjde na 290 Kč a Wedos 310 (při využití 50% slevy).

Wedos tam píše, že je ten základní balíček vyladěn pro wordpress, ale nevím úplně co si pod tím mám představit. Jakou výhodu to bude mít oproti základnímu balíčku of Forpsi.U forpsi vidím jako výhodu neomezenou databázi.wedos: wedos.cz/...forpsi: forpsi.com/...

Máte některý z těchto hostingů?

Který byste mi doporučili?

Děkuji za odpověď

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Nemůžu srovnávat, ale mám web na Wordpressu u Forpsi a naprosto bez problému. I pro takovou lamu, jako jsem já *smich*.

kicune*
hodnocení

0x
Provozuji dva weby s WordPressem na Endoře. Jeden na freehostingu a druhý na placeném webhostingu. Oba dlouhodobě bez problémů.
endora.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]