Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Xbox 360 + kinect

Od: monika123* odpovědí: 3 změna:

Ahoj , prosím, poradite nekdo adekvatni nahradu za cely set " xbox360 + pohyblivy senzor" + hry? Bohuzel se jiz neda sehnat podle toho, co jsem sama dohledala a protoze nejsem odbornik nevim, co bych mohla koupit. Radila jsem se v obchode, ale slecna tomu rozumnela asi jako ja a neustale mi rikala, at s koupim kinect a drzak na zed*nevi* takze nicem. Dekuji :)

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Nu on je problém s tím, že výrobci na pohybové ovládání prakticky rezignovali. Na Xbox 360 ještě vyšlo relativně dost her pro kinnect. Na jeho následovníka to už byly jednotky. Jestli se nemýlím, tak nové verze XBoxů i Playstationů už nic takového nemají.

Něco málo ještš nabízí Nintendo Switch.

Jinak se pohybové ovládání v podstatě přeneslo do virtuální reality a na to potřebujete dost nadupaný počítač a k tomu VR set, který stojí pěkných pár tisíc.

monika123*
hodnocení

No, koukala jsem na Oculus VR bryle, ale tady zase nechapu, jestli ty hry se nahravaji stejne jako do PC? Taze bych herni pocitac nepotrebovala? Ono cenove je to jinde, to je pravda. Koukala jsem i na bazary, ale bojim se tam xbox koupit. Zaruka zadna a pak nejake dohadovani..to nemam rada. ...my jsme chteli hlavne fitnnes a pohybove hry.

Takze Nintendo , nebo Sony nemaji pohybovy senzor vubec v nabidce :(

Playstation má vlastní VR set bryle-pro-virtualni-reali/...

Playstation má tedy i pohybové ovladače pro nové konzole, ale našel jsem jen dvě hry... Just Dance 2020 a Just Dance 2021.

XBox je na tom dost podobně. Obě Just Dance a k tomu Kinect Sport Rivals. Teoreticky by měl mít zpětnou kompatibilitu her z XBox 360, ale to Vám nezaručím, protože nemám zkušenost.

Oculus VR set se připojují k hernímu počítači. Oculus sám o sobě nefunguje, je to jen zobrazovadlo. Musíte ho mít napojený na dostatečně výkonný počítač.

Co se týká Nintenda, tak tam je na Switch ovladač v podobě kruhu. Prodává se například s touto hrou: hry-pro-nintendo-switch.h/... Na stejný ovladač pak má třeba Fitnes Boxing...

Prostě co se her ovládaných pohybem týká, tak jich je jako šafránu. Výrobci se v tomhle směru soustřeďují na VR realitu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]