Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, nevíte prosím, jak se tady zaregistrovat? Neobjeví se mi tam obrázky na ověření. Zaškrtnutí nestačí. Zkoušela jsem na pěti počítačích a mobilu několik prohlížečů.
Také se mi tam nezobrazují obrázky k ověření, nenašla jsem ani e-mail. Jenom helpdesk, kde se má člověk napřed přihlásit...
Už to asi je vyřízené, ale teprve dneska mne napadlo, že by se to mohlo vyzkoušet i v jiném prohlížeči (já jsem to zkoušela jenom ve Firefoxu).
Podařilo se mi to v prohlížeči Vivaldi 2.8.1664.36 (32bit), možná by šel i Kmeleon, ten jsem nezkoušela.
Stále to není vyřízené. Různé prohlížeče jsem zkoušela (Firefox, Chrom, Explorer, Edge, Opera), také to nešlo. Dneska jsem ještě zkoušela notebook, kde se objevovaly pokaždé obrázky na ověření, ale error stejný. Našla jsem nějaký mail na helpdesk, tak jsem zkoušela psát tam.
Ano už jim to funguje, teď jsem to vyzkoušel v Chrome a Firefoxu, v obou prohlížečích jsem přešel přes captcha až k registračnímu formuláři. Takže ten ticket na helpdesk asi zafungoval a opravili to. Nebo je to jen náhoda, třeba měli výpadek, který právě skončil
ha, mně se kupodivu ta debilní captcha objevila bez problémů, i mě to přes ní pustilo dál (možná sem promeškal další životní šanci - k čemu je Gaia user account dobrej?),
takže buď už to funguje (to asi spíš), anebo to paradoxně funguje na mym co do softwaru (i hardwaru) děsivym a pomalym PC (dík němuž mi právě dost věcí na netu nefunguje) - OS radši ani nebudu uvádět, prohlížeč Firefox, ten i celkem nedávno aktualizovanej
(kdyby bylo nejhůř, a tazatelka mě hezky poprosila, tak bych třeba i byl ochotnej províst registraci za ní (-: , ale takovou zhovadilost si milá tazatelka zajisté ráda odpustí)
Vy jste se dostal k formuláři s registrací? Můžu poprosit o screen stránky s registračním formulářem, aby byla vidět i adresa v adresním řádku?
já se dostal jen přes captchu (dokonce opakovaně, teď sem si to zopakoval), nepokoušel sem se registraci dokončit,
printscreen, resp. i adresu samotnou, sice mám, ale to vám nepomůže, adresa je pořád ta samá jako v dotazu
Takže jste se nedostal k registraci? Protože pokud ano, tak by se z adresy možná dal vypreparovat přímý link na registrační formulář, pokud nemají ty scripty propojené.
(P.S. poněkud nešťastná formulace - "pustilo mě to dál" - tim sem myslel jen, že sem prošel přes tu kreténskou obrázkovou captchu (což se mi ne vždy podaří, proto sem měl zbytečnou potřebu to zdůraznit); jj, jak píšete)
Přes google captcha se dostane normálně, ale po stisku tlačítka Search se ukáže text na screenu. Vyzkoušel jsem to ve třech různých prohlížečích se stejným výsledkem.
Podle textu nad formulářem by se měl email ověřit v databázi Gaia users a když ho tam script nenajde, tak by se měl spustit proces nové registrace. A v této fázi se to sekne a zobrazí se chybová hláška. Mají tam nějakou chybu. Můžete zkusit napsat na jejich Helpdesk.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.