Nejste přihlášen/a.
poradi mi nekdo, pokud tedy takovy SW existuje, kde bych takovy, fungujici, stahla? jsou ruzne, pisou ze free, jen stahnu, hned chteji zaplatit, nebo spustim a v polovine skenovani konec, zaplat. Snad nekdo poradi< Dekuji
Nektere adresare z externiho tera HD se mi ztratily poté, co jsem z neznalosti vytahla disk z usb kdyz zapisoval (tak mi to bylo zduovdneno). Recuva nepomohla. Pry potrebuji nejaky SW na obnovu dat.
1. Koš na ploše, lze i zvětšit pro větší obsah smazaných dat.
2. Zálohovací program na externí paměť nebo na internetu, nejlepší na obnovu dat.
Mezi nejpoužívanější zálohovací na Internetu (cloud) patří Google Drive, Microsoft OneDrive a Dropbox alza.cz/...
3. Uvědomit si, že obnova bez zálohování musí být okamžitá po mylném pokynu k výmazu. Jinak systém považuje data přístupná k přepsání a potom již žádná obnova není možná.
Doporučení - jednoznačně 2.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.