Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Free sw na obnovu dat

Od: wydra® odpovědí: 8 změna:

poradi mi nekdo, pokud tedy takovy SW existuje, kde bych takovy, fungujici, stahla? jsou ruzne, pisou ze free, jen stahnu, hned chteji zaplatit, nebo spustim a v polovine skenovani konec, zaplat. Snad nekdo poradi< Dekuji

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x

Již jsem to děsně dlouho nepotřeboval, neb dobře dělaný zálohy to řeší, ale co taková Recuva? Alespoň před časem fungovala dobře, teď už nevím.

111®
hodnocení

1x

nepíšeš co chceš obnovit...zkus Recuva

hodnocení

Nektere adresare z externiho tera HD se mi ztratily poté, co jsem z neznalosti vytahla disk z usb kdyz zapisoval (tak mi to bylo zduovdneno). Recuva nepomohla. Pry potrebuji nejaky SW na obnovu dat.

joudic*
to neopravi, je to dead

Další verze. Data ani nemusela být ještě na flešce zapsána. Tudíž nemá smysl se pokoušet obnovovat. Data nebyla ani zapsána.

hodnocení

0x
Photorec/testdisk. 100% free.

hodnocení

0x

1. Koš na ploše, lze i zvětšit pro větší obsah smazaných dat.

2. Zálohovací program na externí paměť nebo na internetu, nejlepší na obnovu dat.

Mezi nejpoužívanější zálohovací na Internetu (cloud) patří Google Drive, Microsoft OneDrive a Dropbox alza.cz/...

3. Uvědomit si, že obnova bez zálohování musí být okamžitá po mylném pokynu k výmazu. Jinak systém považuje data přístupná k přepsání a potom již žádná obnova není možná.

Doporučení - jednoznačně 2.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]