Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Acer Veriton N4640G USDT

Od: lada1® odpovědí: 1 změna:

Mám možnost koupit tento mini počítač,jen na domácí práce,tabulky,a internet,hry nebudou,nehraji.Jaký máte názor bude mi stačit?Monitor mám philips 243V.Připojení VGA mi nevadí,díky za váš názor Ladislav

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

kicune*
hodnocení

0x

Tak pokud ty domácí práce nebudou v nějakých náročných programech, tak proč ne, procesor je relativně slušný, i když jde o Skylake, což je relativně stará architektura.

Ale nelíbí se mi cena. Já to dostat do ruky, ocenil bych to max. na 5 tisíc. A těch necelých 8 co za to chtějí mi přijde dost.
Nový procesor s dvouletou zárukou je dejme tomu okolo 4500, z druhé ruky cca 2500-3000. Vy na ten repas dostanete záruku max půl roku, víc vám nikdo nedá. A procesor je defacto z druhé ruky. Takže za 3 tisíce procesor a zbytek sestavy cca za 5. To už mi nepřijde jako dobrá cena. Já bych za to víc jak 5 nedal.

Avšak jestli vám cena nevadí a díváte se jen na parametry, tak nevidím problém. Jen bych si dal bacha jestli v zátěži nebude hlučný a jestli to ty minivětráčky uchladí. Hned po koupi bych ho dal tak na 15 minut na CPU benchmark a sledoval teploty, jestli jsou v normě.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]