Nejste přihlášen/a.
2x
Asi to nemůže najít zálohu na skrytém oddílu HDD. Stáhnul bych obraz Win 10 ze stránek Microsoftu, udělal si bootovací flešku a provedl čistou instalaci Windows. Jako výhodu vidím, že to nebude zatížený tunou balastu, co je v každý tovární instalaci.
Nechápu to, přitom mám na místním discu (c
1x
C: je plné, zatímco D: prázdné. Jestli se jedná o jeden disk, tak ho někdo takto rozdělil. A asi to nevyhovuje, tak je potřeba to rozdělit jinak. Buď D: úplně zrušit a C: zvětšit na celý disk, nebo D: zmenšít a do uvolněného prostoru zvětšit C:.
A je lepší, když to bude dělat někdo, kdo tomu trošku rozumí, což autor dotazu pravděpodobně není. Neboť to může skončit přeinstalací všeho (což někdy bývá nejrychlejší ale i nejlepší, protože se tím odstraní spousta malware a zbytků starých instalací).
No až takhle to asi určitě neumím :D ...
Myslel jsem že to je úplně jednoduché jako vždycky prostě, restartovat celý pc a můžu jed znova a budu tam mít více místa. Já jsem to chtěl udělat z důvodu jak jsem psal: když jsem chtěl Něco stáhnout tak mi to pořád psalo že mám málo místa? Což je blbost si myslím když tam mám na disku (D) tolik GB... i když to všechno převedl na něj tak furt to samé. Proto jsem si myslel že se mi to nějak zbláznilo tak jsem to chtěl celé restartovat a ono to nejde prostě. A já už nemůžu vymazat souborů disk (C) abych tam měl místo.. nejde to vymazat asi jsou to už důležité soubory...
Neexistuje nějaké hlubší nastavení když se zapne počítač tak kliknout ma klávesnici něco? A pak v tom to dát do továrního nastavení?
0x
Uvolní počítám i 30gb
Nicméně nejprve bych doporučil zmíněné čištění, pak změnu velikosti disku podle kolegů
..
Jinak asi je to blbost jak zmiňujete XD
Já jsem ten počítač nedělal no tak nevím..
A jde to třeba nějak vyměnit? Že hlavní disk bude ten (D)? Kdyby mi to pořád nějak nešlo?
Nebo mám něco koupit?
Jak jsem psal výše, stáhnul bych čistou instalačku Win10, udělal z toho bootovací flešku a nainstaloval komplet novej systém. Při instalaci zvětšit nesmyslně malý odíl C.
Před akcí musíte zálohovat potřebné fotky nebo dokumenty mimo PC! Mohl byste o ně přijít nešikovností
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.