Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Výběr levného pc

Od: err odpovědí: 22 změna:
ahoj, potreboval bycg levné pc. cca do dvou tisíc. mam ho docasne na praci do skoly a na filmy. až budou nové grafické karty tak koupím jinej, tj. mel bych ho jen dočasně. poradíte?

22 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

joudic*
hodnocení

2x
za 2tisice nekoupite ani telefon, co tady mame radit, otevrete bazos a kupte to nejlepsi, co ve vasem meste nekdo do 2000 prodava
err
hodnocení

a jakej nejlevnejsi bych mohl koupit aby s na tom dalo pracovat?
err
hodnocení

myslite že by se do tohodle dala popř namontovat low end grafika? a nebo by to stacilo na praci i v blenderu? aktualne v rozbytem pc mam i5 4460, koukal jsem na. benchmark a moc se to od sebe neliší...
pocitace24.cz/...
jm
Doma má syn soc.775, procesor Q8400 a grafiku gtx750. S 8gb RAM a SSD hraje bez potíží, škola online s kamerou nemá problém.
au1
@err do tohodle moc grafik nedas, nevejdou se do bedny fyzicky, do techto "znackovych" pc potrebujes speci grafiku ktera rozmerove odpovida. nehlede na to ze ted by sis za grafiku radne priplatil. jinak pc je to slusnej, mam v rodine 2 kusy hp6000pro, na net filmy a online hry pres web to staci
kicune*

@jm Takový počítač jsem před časem daroval i s monitorem přes portál nevyhazujto.cz. Přijel si pro to takový šikovný klučina. Nebyl to náhodou synek? *smich*

jm
Můj PC mám od r. 2004. Jen jsem ho občas doplnil nějakým hw. Před 5 roky jsem to dal synovi.
Někdo to vyhazuje, někdo daruje, někdo na tom chce vydělat a z ekodvoru "recykluje".
V každém případě na potřeby tazateli podle popisu stačí...
joudic*
bazos je lepsi nez repas, vetsinou to uz pro cloveka nema valnou hodnotu, ale nechce to jentak vyhodit, takze koupite jeste i neco uchazejiciho. Repas firma na tom chce vydelat a klidne vam proda PentiumI z devadesatek s omackou o nenarocnem pocitaci.

max*
hodnocení

1x
Najdi si repasovane pocitace, treba v Brne je jedna firma, myslim Device.
Tak koupis obcas dobry kousek i se zarukou.
Ja teda beru tak za 2500. Pouzivam par let v kanclu a poridim dalsi. Momitory si kupuji vzdy nove.

hodnocení

0x

Za 2000kč snad jedině něco v socketu 775 Core2duo a DDR2 4GB.

sirokko

Tento archeologický artefakt mu můžu poslat zdarma, za poštovné. Osobně by mi bylo trapné si vzít za to korunu.

Za 2000 nemůže čekat zázrak. Ale třeba nějaký Rotchild vyhodí i3jku ;)

jm
hodnocení

0x
Filmy přehraje a Word pustí i soc775. Domluvte se s kolegou a berte ten kus za poštovné. Lze bez potíží použít Linux, případně koupit na bazoši RAM navíc za stovku, pokud bude deska umožňovat.
doplněno 02.04.21 11:05: pc.bazos.cz/...
Úplně stačí. Jestli se dá doplnit ramka, za 200,- a máte vše funkční
kicune*

Vždyť tam není dedi grafika. Souhlasím, že takový procesor šlape slušně i na dnešní poměry, ale musí být doplněný relativně slušnou grafikou a dostatkem ram.

jm
docasne na praci do skoly a na filmy. až budou nové grafické karty tak koupím jinej,... To tam vidím...

kicune*
hodnocení

0x

Když prozradíte, kde bydlíte (město), tak se můžu mrknout po inzerátu. Poštou to radši netahejte, pošťáci s tím třískají a PC by nemusel dojít funkční. Najdeme něco v okolí.

iks
hodnocení

0x

A ted na rovinu. Proc nemuzete rovnou koupit pc bez grafiky? Cokolif od intelu BEz F? Proc platit cokoliv v podstate za srot?

2000? :D To je cifra tak na dve vecere pro dva ... A hlavne sou to vyhozeny 2000.

scalperi prodavaji sestavy bez grafik .

treba pc.bazos.cz/...

za ty penize dobrej kauf

jm
Někdo má na večeři 2000,- a někdo má 2000,- na jídlo pro sebe a dítě na celý měsíc.
Nemusíte to pochopit, ale nenabizejte PC za 13, když chce za 2 tis

navíc za 13t bez grafiky... To už si ten komp postavím sám a nekupuju použitej cosi.

err
hodnocení

kdoví jdy budou grafiky a zda si vubec herni komp budu moct koupit.
iks

10700F- 7 094

ASUS PRIME B460M-A - Intel B460 - 2200

16GB ram - 2000

Kingston A2000, M.2 - 1TB - 2800

skrin + zdroj ani nemusim hledat. Dokoupi jen bazarovou grafiku klidne za 500 a ma pc na 5 let. Casem grafiku vymeni za neco herniho az bude skladem. SAM NESLOZITE nic lepsiho za ty prachy...

Za 2000 koupi elektroodpad. To uz je lepsi skusit hledat neco za odvoz.

iks

A abych nebyl uplne mimo hlkedal bych neco tea takovyho pc.bazos.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]