Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jakou hru?

Od: kuba999 odpovědí: 11 změna:

jaky hry na tom rozjedu singlplayer? toshiba satelite c660

Jakou hru?

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Na tomhle? Bezpečně Solitaire... víc si netroufnu odhadnout.

krtek6

a není nějakej remaster 4k solitaire? *smich*

joudic*
hodnocení

0x

strelim cokoli pod 2005, a ze tech her bylo, a i nejake nove kus od kusu dle toho jak jsou optimalizovane

kuba999
hodnocení

no jde mi natom treba i far cry 3 a hry s podobneho roku

joudic*

ne, I kvuli farcry2 jsem si kupoval myslim nvidia gt660, protoze se to nedalo hrat, vsak si to stahnete a zkuste a kdyztak to odinstalujete.

joudic*
saboteur byl ok
kuba999
hodnocení

tak jste vihodil penize do kanalu me natom jdou hry z let 2010 az 2013 takze to byli vihozene penize

feka

No tak určitě, tohle pořádně nerozjede ani lepší hry z 2005. *smich*

kuba999
hodnocení

rozjedu mel jsem jich tu nekolik a maly detaily me nevadej ani maly rozliseni far cry 3 mafia 2 call of duty black ops a modern worfare to jsou hry co mi jdou a nekolik dalsich

jm
hodnocení

0x
S bídou je to na rozjetí těch W7. Jedná se o stroj na prohlížení internetu a psaní textu

hodnocení

0x
Euro truck simulator 2

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]