Nejste přihlášen/a.
U nás v neziskovce proběhla schůze v aplikaci Google Meet. Někdo tvrdí, že bychom měli přejít na Zooner, že je lepší. Nerozumím tomu. Máte s tím někdo zkušenosti? Co použít, případně i jiné aplikace, které nejsou náročné pro laiky a jsou dostupné zdarma. Děkuji za rady.
Také někdo mluvil o MS Teams a Gotomeeting. Nevím, co to je a jaké jsou výhody a nevýhody. Hlavně, aby to nebylo v angličtině, všichni ji nerozumí.
Google Meet je ta nejhorší možnost jak mít schůzky, nejlepší je když se sám od sebe zapíná mikrofon, nebo když se kompletně vyhodí a musíte se odpojit a připojit. Za poslední dva dny jsem se musel odpojit a připojit asi pětkrát protože mi to buď vyhodilo mikrofon že nefungoval vůbec, nebo mě to vyrazilo samovolně
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.