Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jakou aplikaci na on-line schůzi

Od: onlin odpovědí: 6 změna:

U nás v neziskovce proběhla schůze v aplikaci Google Meet. Někdo tvrdí, že bychom měli přejít na Zooner, že je lepší. Nerozumím tomu. Máte s tím někdo zkušenosti? Co použít, případně i jiné aplikace, které nejsou náročné pro laiky a jsou dostupné zdarma. Děkuji za rady.

doplněno 30.03.21 10:01:

Také někdo mluvil o MS Teams a Gotomeeting. Nevím, co to je a jaké jsou výhody a nevýhody. Hlavně, aby to nebylo v angličtině, všichni ji nerozumí.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ladis*
hodnocení

0x

Myslíš Zoom?

onlin
hodnocení

Ano, asi to bude Zoom.

krtek6
hodnocení

0x

tady ty "blbosti" už uměl x let zpátky obyčejnej skype...kterej nikdo nepoužíval, protože nechtěl být vidět na kameře*smich*

joudic*
hodnocení

0x
zoom, a to ze je cinsky zda se nevadi ani pri mezinarodnich konferencich a jinych telemostech atd :) jeste bylo jedno freeware s neznamym nazvem.

hodnocení

0x

Google Meet je ta nejhorší možnost jak mít schůzky, nejlepší je když se sám od sebe zapíná mikrofon, nebo když se kompletně vyhodí a musíte se odpojit a připojit. Za poslední dva dny jsem se musel odpojit a připojit asi pětkrát protože mi to buď vyhodilo mikrofon že nefungoval vůbec, nebo mě to vyrazilo samovolně :)

nas
hodnocení

0x
Obe dve jsou shit. Doporuxim meet.vpsfree.cz nebo meet.jit.si

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]