Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,mám koupenou hru z obchodu HP a Kámen mudrců.Hra se nainstaluje,ale při spouštění se ukáže toto: glxDetectOutplut<-UGalaxyAudioSubsystem::Init<-UEngine::InitAudio<-UGameEngine::Init<-InitEngine poradí mi někdo prosím, co s tím?
všechny parametry bych měla mít vpořádku.Hra je z roku 2005 a počítač mám mladší a novější hry na tom jedou bez problémů.Není divný,že když rozbalím ty ikonky co se načtou z cd ukazují chybu právě na tom zvuku?Myslím tím,jestli je možné,že by byl zvuk špatný už na tom CD?
zkus si ověřit hru tady systemrequirementslab.com/... chvíli to vyhodnocení, ale HP je tam jen 2x
doplněno 24.02.09 20:21: oprava: chvíli to vyhodnocení trvá, ale Harry P je tam jen 2xto takhle nejde, jen Ti řeknu, že ta lajna musí být zelená v dole v pokecu Ti ukáže červeně co je špatně. Když je červená tak to PC neutáhne a důvod je dole v tom pokecu, co je špatné to je červeně
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.