Nejste přihlášen/a.
Jestli je v protikusu konektoru něco, co některý pin ničí, tak to udělá i u všech dalších kabelů. Taky záleží na tom, jak se konektor zasouvá (jakýkoliv). S citem a přímo proti druhému kusu, ne šikmo, necpat nepřiměřenou silou (v mechanice by se řeklo narvat to přes závit, nebo přes zuby) tak, aby všechny piny šly do konektoru zastrčit současně a rovnoměrně
ještě podotázka , protože to stím souvisí .. potřeboval bch vědět.. je to ale long story..
Než jsem přišel na ten kabel , tak se mi film docela sekal na tv, koukáme samozřejmě při zavřeném víku na plné rozlišení. Tak jsem zkusil přkliknout z "duplikovat obraz" na "zobrazit jen monitor 2 , nebo 1" no a od té doby nešel obraz na tv při zavřeném víku . Ale pár dní to šlo s otevřeným notasem , tak jsme koukali tak no. Když sem zkusil zavřít víko, tak se to odpojilo z tv obraz úplně.
Zkoušel jsem přeinstalovat ovladače , bios atd.. protože sem si všiml , že když otevřu víko, chvilku trvá , než naběhne obraz na notebooku.. tak sem určil , že je něco s dedikovanou gpu . Vždycky to okamžitě se rozsvítilo, teď to trvá vteřinu, někdy 2 , než se rozsvítí .. Když sem odinstaloval gpu a nechal tam základní grafický adaptér , tak je to tak jak má být..
Pak teprve včera sem si všiml toho kabelu.. ale kdyby to bylo kabelem , tak jakto že to normálně šlo s otevřeným víkem?
otázky tedy zní:
1) obraz notasu řídí dedikovaná karta? mám jeste silenjší nvdii totiž , z tý hádám vede hdmi?
2) jde jen pro ujistění přepnout celej notebook na nvidii? prostě zakázat intel , abych věděl, jestli to dělá ona?
můj stroj: hp pavilion , 16gb ram, 2.5 GH, nvidia gtx 1050, intel 1gb , ..
je mi jasný , dokud nekoupim kabel , nebudu vědět jistě nic, ale mám takový tušení prostě , že to bude i na grafice .. ale tam už nevím , co s tím udělat víc..
díky moc chlapi , jeslti někdo poradí
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.