Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak obnovit nebo co dál?

Od: notbuk odpovědí: 3 změna:

Dobrý den,

Potřebuji nutně poradit. Připojil jsem flash disk k mobilu a přenesl jsem na nej video, vše se dokončilo a přetáhlo. Vytáhl jsem ho a připojil k tabletu. Když jsem ho otevřel, zjistil jsem ze video tam je ale velikost 0kb. Takže kam se video ztratilo? Nebo se smazalo? Bohužel v telefonu není. Takže vlastně mám soubor (VID_2017_2...) ale 0kb. Jak ho obnovit nebo proste jak to video dostat zpět aby se dalo přehrát? Díky moc za rady

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ladis*
hodnocení

0x

Nejspise se ani neulozilo, nebo se konecny zapis neulozil do tabulky FAT, flash jsi mozna vytahnul predcasne...

Jedina moznost obnovit video v telefonu (iphone ma kos kde jsou smazane 30 dni k obnoveni) nebo recovery flashdisku, to je experni cinnost, jako laik to asi nezvladnes... to za predpokladu, ze se ulozilo a jen se nezapsala jeho delka do FAT.

notbuk
hodnocení

A je něco takového i pro tablety?

ladis*

Recivery flashdisku? Na iOS urcite nikoliv, tam je zaloha na iCloudu, kos a dalsi uzivatelsky prijemne veci...

obnova flashdisku znam jen pro linux a Windows, drive jsem se i v FAT tabulkach vrtal, ale to uz je davno :) Zkus firmy na obnov7 da5 a picitej s par tisicovkama

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]