Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
Potřebuji nutně poradit. Připojil jsem flash disk k mobilu a přenesl jsem na nej video, vše se dokončilo a přetáhlo. Vytáhl jsem ho a připojil k tabletu. Když jsem ho otevřel, zjistil jsem ze video tam je ale velikost 0kb. Takže kam se video ztratilo? Nebo se smazalo? Bohužel v telefonu není. Takže vlastně mám soubor (VID_2017_2...) ale 0kb. Jak ho obnovit nebo proste jak to video dostat zpět aby se dalo přehrát? Díky moc za rady
Nejspise se ani neulozilo, nebo se konecny zapis neulozil do tabulky FAT, flash jsi mozna vytahnul predcasne...
Jedina moznost obnovit video v telefonu (iphone ma kos kde jsou smazane 30 dni k obnoveni) nebo recovery flashdisku, to je experni cinnost, jako laik to asi nezvladnes... to za predpokladu, ze se ulozilo a jen se nezapsala jeho delka do FAT.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.