Nejste přihlášen/a.
Dobrý a hezký den přeji:
Poraďte:
Nejde mně ve Vin 10, v Office 2000, přímo otevří požadovaný soubor Word. Musím nejprve otevřít prázdný Word a poté otevřít požadovaný soubor.
U souborů Exel to funguje vpořádku.
Děkuji za rady -miro
Zkuste kliknout pravým myšítkem na otvíraný soubor, zvolte "otevřít v programu", klikněte na spodní řádek okénka, vyberte příslušný program, zatrhněte políčko "vždy otvírat v tomto programu" a potvrďte. Mělo by to fungovat.
Ještě mě napadlo - soubor s příponou .DOCX, v Ofice 2000 přímo neotevřete. Musíte si stáhnout a nainstalovat doplněk. Název si teď nevzpomínám, ale pokusím se to najít.
Vždy se otevře jen Word, bez prázdného čistého listu. Ten se otevře až po zvolení k otevření konkretního souboru Word společně s požadovaných souborem.
Ve Windows si nastavte Výchozí aplikace - Dle typu souboru - a zvolte pro příslušné typy dle koncovek souborů Word.
Děkuji moc. Již to funguje.
Zabrousil jsem do nastavení Win, ani jsem nepostřehl zda a co jsem tam změnil. Začalo to fungovat.
Přeji hezký den -miro
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.