Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Office - Word problém

Od: miro® odpovědí: 6 změna:

Dobrý a hezký den přeji:

Poraďte:

Nejde mně ve Vin 10, v Office 2000, přímo otevří požadovaný soubor Word. Musím nejprve otevřít prázdný Word a poté otevřít požadovaný soubor.

U souborů Exel to funguje vpořádku.

Děkuji za rady -miro

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Zkuste kliknout pravým myšítkem na otvíraný soubor, zvolte "otevřít v programu", klikněte na spodní řádek okénka, vyberte příslušný program, zatrhněte políčko "vždy otvírat v tomto programu" a potvrďte. Mělo by to fungovat.

doplněno 23.03.21 11:39:

Ještě mě napadlo - soubor s příponou .DOCX, v Ofice 2000 přímo neotevřete. Musíte si stáhnout a nainstalovat doplněk. Název si teď nevzpomínám, ale pokusím se to najít.

hodnocení

Tento postup jsem již nekolikrát bezvýsledně zkoušel.

Děkuji - miro

hodnocení

Vždy se otevře jen Word, bez prázdného čistého listu. Ten se otevře až po zvolení k otevření konkretního souboru Word společně s požadovaných souborem.

hodnocení

1x

Ve Windows si nastavte Výchozí aplikace - Dle typu souboru - a zvolte pro příslušné typy dle koncovek souborů Word.

hodnocení

Děkuji moc. Již to funguje.

Zabrousil jsem do nastavení Win, ani jsem nepostřehl zda a co jsem tam změnil. Začalo to fungovat.

Přeji hezký den -miro

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]