Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Samsung j5 aktualizace

Od: la odpovědí: 7 změna:

telefon žádal aktualizaci android .Po aktualizaci a restartování chce po mě telefon heslo,které tam nikdy nastaveno nebylo.Telefon se vždy odemikal pouze heslem.Co mám dělat?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x
Co to sakra je? Evidentně je heslo nastavené..a popis problému dost zmatečný
Telefon chce heslo, které tam nikdy nebylo...telefon se odemykal pouze heslem...
la
hodnocení

pardon..telefon se odemikal gestem...

hodnocení

0x

Taky jsem byl z toho paf. Nejprve jsem zadal heslo pro odemčení SIM karty, což nebylo správné, tak jsem tam zadal heslo pro odemčení telefonu a funguje.

Já nevím, ale není to jasné? To heslo to chce přeci po každém restartu...
Po restartu telefon u mě požaduje PIN kód pro odemknutí SIM karty a následně PIN pro odemknutí telefonu. Teď po poslední aktualizaci chce PIN kód pro odemknutí telefonu, což dříve nebylo zapotřebí. To asi tazatelku zmátlo.
(Samsung j5 2016)
karel556*

Mám Samsung J5 (2016), ale ani po restartu, ani nikdy jindy po mě nechce heslo, taky jsem tam nikdy žádné nazadával. Simku mám odemčenou.

@karel556
No nechce, protože tam žádné nastavené nemáš ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]