Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Karta do sestavy

Od: pepaa odpovědí: 2 změna:

Dobrý den nedávno mi odešla grafika v mé sestavě a jelikož je situace na trhu zlá. Tak musím koukat po předraženém bazarovém kousku.

Na pc edituji a upravuji fotografie, sem tam nějaká 3d vizualizace a když přijedou synovci tak i nějaká ta hra ve FHD

A teď mi odešla grafická karta GTX 1060 6GB tak scháním nějakou alternativu uplně není třeba 6 GB verze.

Napadla mě AMD RX 580 Nitro 4 GB či GTX 970 nebo opět GTX 1060 3GB?

Sestava je Intel i5 8400 6x2.8

SSD na Windos + programy 240 GB

HDD 1TB na data

RAM 16 GB DDR4

Základní deska Asus B360-PRO GAMING

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

clovicekdoma
hodnocení

1x

Ta 1060 je z tohohle nejvýkonější , nicméně 3GB Vram muže bejt už u některých her limitující nicméně to i ty 4GB.

Tu RX 580 bych asi nebral protože sou pořád cenově hodně drahý. Ty GTX sou obě mezi 3000 a 4000 tisícema.

hodnocení

0x

Nerozumím, proč lidi ještě do svých pc dávají plotnové disky - jenom to hučí a zahřívá...

Nicméně k té grafice. Jsem rád, že jsem si pořídil starou bazarovou gtx 960, protože teď není prostě vůbec nic použitelného skladem. Šel bych zase do bazarového staršího kusu. Kupovat gtx 1650 za deset tisíc - to je fakt zhovadilost.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]