Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Žádosti o zprávy na FB

Od: utur* odpovědí: 5 změna:

Prosím vás kde se dá na FB nastavit kdo mě může poslat žádost o zprávu. Pořád mě tam chodí spam a nevím kde to můžu nastavit. Děkuji

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

daniela1
hodnocení

2x

Nejde.

poradte.cz/...

Pokud jde o spam z několika účtů pořád dokola, tak je zablokovat.

utur*
hodnocení

Děkuji za odpověd , alespon to přestanu hledat jak blbec pořád dokola, kde se to dá udělat.

iz*
hodnocení

0x

Nejsem si jista, co míníte obratem "žádost o zprávu".

Dříve FB umožňoval nastavit, kdo člověku může poslat zprávu (všichni, přátelé přátel, přátelé nebo nikdo), ale už nějakou dobu může kdokoliv poslat zprávu komukoliv (už to uživatel nemůže ovlivnit).

utur*
hodnocení

ano to o čem píšete hledám tedy možnost omezit posílání zpráv pouze od přátel, ted je to tak, že od přátel mě to přijde do messengeru a od neznámých účtú, které mě denně spamují ,pokaždé z jiného účtu mě nějaké dívky zvou na nějaké stránky kde údajně najdu jejich nahé video nebo fotky, takové zprávy se objevují v tzv. žádostí o zprávy, protože to nejsou přátelé. Tak že musím do těchto žádostí o zprávy a pochopitelně to neotvírám a hned mažu ale to musím udělat mockrát za den což je otravné, proto to chci zablokovat ale nevím jak,. To mě opravdu FB neochrání od toho abych měl každý den desítky spamových zpráv ve své schránce na messengeru?Opravdu to nejde nikde nastavit, pamatuji si, že to šlo, přesně jak píšete

hodnocení

0x

spam od konkrétního člověka? Blokněte ho.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]