Nejste přihlášen/a.
Prosím pěkně o radu,jsem starší pán a nevím, jakzaložit email, prý je toněkde vpravo,tam musím kliknout, ale nic takového tam nevidím.
Předně záleží, kde (u jakého poskytovatele - Google, Seznam, Centrum, ...) má být mail založený. Obecně jde o nalezení přihlášení do mailové schránky a někde tam bude možnost vytvoření nového účtu. Pak postupovat podle pokynů na obrazovce.
Například pro Seznam je odkaz tady. registrace.seznam.cz/...
Pro Google stačí na stránce gmail.com kliknout na "Vytvořit účet"a postupovat podle instrukcí.
Na centrum.cz je vpravo přímo odkaz " Založit nový email" .
Je třeba dodat, že uvedené freemaily shromažďují data uživatelů (starý dobrý odposlech) a valí na něj reklamu.
Něco málo k bezpečné komunikaci:
Jen sděluji fakta. Nejde o paranoiu. Ten odposlech ale probíhá už dlouho a celosvětově - vyhledejte si pojem Echelon.
Tak jsem si ten echelon vyhledal,je tam popsano,jakym zpusobem je zajistovano,ze informace jsou zpravodajsky vyuzitelne!To znamena,ze naprosta vetsina tech zaznamu je ihned mazana.
Opravdu by me zajimalo,jakym zpusobem budou zpravodajsky vyuzivat nejake emaily starsiho cloveka u nas!
A to je vubec otazka,nakolik je ten system konspiracni teorii!
Vy mozna nejste paranoidni,ale zrejme si naivne myslite,ze nekdo VSE,co je v eteru nekam uklada,to mi tedy prijde jako hloupost.
Především dotaz - máte smartphone? Pokud ano a je to Android, tak už emailovou adresu na 99% máte. Pokud je to Ohryzek tak nevím, ale asi to bude podobné.
Pokud ne, tak je nejlepší si email založit u Google (jděte přes ikonku devíti teček v prohlížeči Chrome vpravo nahoře), pak jej můžete pro mobil použít a nebudete v tom mít chaos.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.