Nejste přihlášen/a.
Ahoj rádci, potřeboval bych radu. Mám sestavu s Windows 7 na 64bit a nainstalovaný dosbox na spouštění her, jako je Duke3D, Quake, atd...
Vždy přetáhnu soubor exe přímo na ikonu zástupce dosboxu a spustí se mi hra v okně dosboxu. Pomocí ALT+enter maximalizuju a hraju.
Můj dotaz zní.
Rád bych vytvořil zástupce na ploše, který by exe soubor spustil, ale spustil ho přes dosbox automaticky a popř v maximalizovaném okně na jeden klik.
Šlo by to? Nějak přidat atribut nebo příkazové cesty či co?
Díky, mám ten počítač s nostalgie pouze na hry a bratr by s tím měl trošku problém.
Mě funguje tohle
D:\ÚČETNICTVÍ\DOSBox-0.74\DOSBox.exe d:\ÚČETNICTVÍ\ÚČETNICTVÍ.exe
pak si na plochu vytvořím zástupce a je to
nevim, jestli to tak má být, ale mě to tak funguje
Komplet celý dosbox mám nakopírovaný do adresáře ÚČETNICTVÍ, jdu do adresáře DOSBOX, spustim DOSBOX.EXE, pak se vrátim do adresáře ÚČETNICTVÍ a spustim ÚČETNICTVÍ.exe
Při ukončení programu mi to skočí na příkazový řádek, tam napíšu EXIT a dám ENTER a skočí mi to zpátky do Windows, to už jsem nedokázal dořešit, aby to šlo do Windows automaticky, třeba to jde, ale netuším jak
Těch účetnictví tam mám několik, v každém postupuju stejně a všechny fungujou, v každém je ten DOSBOX nakopírován.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.