Nejste přihlášen/a.
Dobrý den
Před lety jsem zkoušel těžit bitcoiny. Ale vůbec si nepamatuju, jestli sem toho nechal nebo něco "vytěžil" Teď jsem našel asi 4 staré HDD z té doby. Co mám hledat? Jaký soubor? Jde mi o to abych poznal jestli na tom HDD je cokoli společného s BTC a nebo ne, wallet.dat?
Díky za radu
Na tom disku musí být přece přístup do Vaší peněženky a jestli jste tam něco měl, tak to určitě nezmizelo a všechny transakce tam musí být vidět. Já to tak teda mám. Také jsem svou "peneženku" neotevřela skoro dva roky, až zase teď, abych se podívala na stav účtu, když začal BTC stoupat a všechno se mi normálně otevřelo se vším všudy. Já se do své peněženky přihlašuji docela komplikovaným heslem, tak se asi také musíte nějakým heslem přihlásit do svého účtu. Ale jestli to heslo nemáte a nemáte možnost ho nikde najít, tak to je blbé, v tom případě se do účtu nikdo nedostane.
Budet asi muset sehnat nějaký starý krám, disky do něj postupně vložit a zkusit nahodit...
@jm: Víš, já to moc neznám, je to klidně možné.
Ale mrzí mě, že člověk, který zřejmě ví, o čem mluví, se soustředí na negaci něčí neúplné rady, místo toho, aby rovnou a jasně odpověděl tazateli, co má dělat...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.