Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zařízení USB nebylo rozpoznáno

Od: slavo® odpovědí: 6 změna:

V poslední době se mě u notebooku kde jsou win7 začalo objevovat toto hlášení.

Přístroj má 3 x ISB z toho 2x USB3 a 1x USB2

A jaké zařízení je tím míněno?

V jednom USB je bezdrátová myš která funguje.

V druhém je připojena chladící podložka která funguje.

A do posledního občas dávám "flešku" se kterou taky nejsou problémy.

Zařízení USB nebylo rozpoznáno

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Přístroj má 3xUSB, ale také má celkem 15 portů na řadiči USB. Tzn., že někde uvnitř přístroje je do řadiče připojené zařízení, které váš ntb nerozpozná. Klikněte pravím tlačítkem myši na to Neznámé zařízení, zvolte Vlastnosti a v dalším okně Podrobnosti. Podle "hodnoty", která se vám tam ukáže při troše trpělivosti s pomocí Googla zjistíte, o jaké zařízení se jedná.

@juraja: Chladicí podložka nejspíš není připojená na USB sběrnice, jen odebírá napájení. Přístroj by ji tedy vůbec neměl registrovat.

doplněno 16.03.21 20:10:

@juraja: Kdoví?

Co já vím , třeba ta podložka má USB hub.

Tak teď nevím, na co se ptáte*hi*

hodnocení

0x

To bude ta připojena chladící podložka. systém ji nerozpozná ale napětí do usb pořád jde, proto se větráčky točí a podložka funguje

Systém podložku úplně ignoruje, neví o ní, protože nemá vůbec zapojené datové piny. Tohle bude nějaký problémi interního zařízení. Třeba webkamera.

hodnocení

Tak to byla asi chladící podložka - když jsem pohnul s kabelem, tak najednou hlášení zmizelo.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]